Stereo sets

Stereo sets zijn in veel huishoudens terug te vinden. Vaak hebben deze sets een radio en cd-speler en ook USB-aansluitingen. Wil je een stereo set met een compact formaat, dan is een micro of mini systeem iets voor jou. Een micro of mini systeem bestaat uit één basisstation en twee luidsprekers. Ben je op zoek naar een uitgebreidere stereo set, bekijk dan onze hifi sets. Deze zijn in de 2.1, 5.1 en 7.1 surround sound edities verkrijgbaar.

28 resultaten
aanbevolen

28 resultaten

Stereosets

Er zijn meerdere benamingen voor stereosets, denk hierbij aan mircoset, miniset of mini-microset. De geluidssystemen zijn ideaal voor in de meeste woningen, dit komt omdat ze compact zijn en handig in gebruikt. De meeste hebben standaard een cd-speler en radiofunctie, daarnaast zijn er ook stereo sets met streaming audio, web radio, DAB+ radio en een usb-aansluiting.

Wanneer gebruik je een stereoset?

Stereo sets gebruik je als een slimme oplossing voor een geluidssysteem dat zowel compact is en een kwalitatief goed geluid heeft. Tevens kan het als toevoeging voor je woninginrichting gebruikt worden.

Hoe speel je audio af op een stereoset?

Er zijn meerdere mogelijkheden om muziek af te spelen op een stereoset. Je kunt cd’s afspelen met de cd-speler, radio luisteren met een ontvanger of een DAB+ systeem, via een wifi netwerk muziek streamen of via bluetooth op je smartphone muziek afspelen. Voor Apple apparaten hebben sommige stereosets een Airplay functie, hiermee stream je draadloos muziek vanaf je iPhone, iPad, iPod of iMac.

Multiroom systeem

Sommige stereosets hebben een Multi room functie. Dit betekent dat je meerdere apparaten via een wifi netwerk kunt verbinden en met een app kunt besturen. Zo heb je in iedere kamer van je huis de optie om je muziek af te spelen. Een vereiste is dat alle apparaten hetzelfde besturingssysteem ondersteunen.

Service van wehkamp

Betaal zoals jij wil, vooraf, achteraf of gespreid, het is allemaal mogelijk. Bestel je stereoset voor 23:59 en in de meeste gevallen heb je hem de dag erna in huis! Is de aankoop toch niet helemaal naar wens, dan kun je deze altijd binnen de retourtermijn gratis retourneren.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.