POP top teaser image

Overzicht

We kunnen helaas geen artikelen vinden. Herstel de filters en we proberen het graag nog eens.

Sony bluetooth speaker: echt genieten van goede muziek

Om echt van muziek te genieten, heb je meer nodig dan een goede playlist, namelijk een degelijke Sony koptelefoon of een Sony bluetooth speaker. Hoe hoger de geluidskwaliteit, hoe beter. Naast de geluidskwaliteit is er nog een aantal andere zaken waar je op wilt letten, wanneer je een Sony wireless speaker koopt. Wij helpen je graag bij je keuze.

De prijs van de Sony draadloze speaker

Aangezien de prijzen van Sony draadloze speakers sterk uiteen lopen, is het verstandig eerst je budget te bepalen. De goedkopere speakers kosten 50 euro of minder. Ze zijn in de regel zeer compact en hebben een niet al te hoog maximaal geluidsniveau. Voor 50 tot 100 euro krijg je een middenklasse Sony draagbare speaker. Deze zijn wat groter en bieden je al een stuk betere bas. Speakers die meer dan 100 euro kosten, hebben vaak een batterij die zeer lang meegaat. Bovendien kunnen deze Sony draagbare speakers beter tegen een stootje en geven ze vaak licht. Leuk in het donker tijdens een party! Ben je echt op zoek naar een Sony party speaker, dan kom je uit bij de grotere (en duurdere) speakers. Deze zijn niet draagbaar, maar wel draadloos. Ze geven ook vaak licht en bieden je genoeg geluid, zodat de hele dansvloer ervan kan genieten.

Welk vermogen heb je nodig?

Hoe hoger het vermogen, hoe meer geluid er uit je speaker komt. Logischerwijs heeft een Sony mini speaker een stuk minder power dan een grote party speaker. Je hebt echter geen grote party speaker nodig als je je speaker bijvoorbeeld enkel gebruikt om beter geluid te krijgen wanneer je een filmpje kijkt op je telefoon. Welk vermogen je wenst, is dus geheel afhankelijk van het gebruiksdoel en je persoonlijke voorkeur.

Water-, stof-, en schokbestendigheid van de Sony portable speaker

Wil je een Sony bluetooth speaker aanschaffen, zodat je van muziek kunt genieten op de camping of aan het zwembad? Dan kies je voor een water- en stofbestendige speaker. Hoe goed een speaker tegen water en stof kan, lees je af aan het IP-cijfer. Hoewel er geen cijfer of label is voor het aangeven hoe schokbestendig een speaker is, wordt er in de specificaties van het product meestal wel het een en ander vermeld over hoe goed een speaker tegen schokken kan.

De batterijduur van Sony draadloze speakers

De capaciteit van de batterij van de speaker wordt in mAh uitgedrukt. De accuduur kan sterk verschillen van 16 tot soms wel 24 uur. Hoe langer, hoe beter natuurlijk! Sommige premium speakers zijn bovendien te gebruiken als powerbank, zodat je gemakkelijk even je smartphone kunt opladen.

Het formaat van je speaker

Vaak heeft een grotere Sony speaker betere bastonen dan een kleinere speaker. Toch kunnen passieve radiatoren en basreflexuitgangen ervoor zorgen dat een kleine speaker in verhouding een goede bas geeft. Het voordeel van een kleine speaker is daarnaast dat je deze gemakkelijk overal mee naartoe neemt. Zo zit je nooit meer zonder muziek!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.