Harman Kardon speakers

16 resultaten
aanbevolen

16 resultaten

Ga voor optimale geluidskwaliteit met een Harman Kardon speaker

Ben je op zoek naar een nieuw muzieksysteem voor thuis? Bestel dan een speaker van Harman Kardon. De speakers van dit bekende merk bieden uitstekende geluidskwaliteit, gaan jaren mee en zien er stylish uit.

Maak kennis met Harman Kardon

Harman Kardon is een Amerikaans tech bedrijf. Het bedrijf is een dochteronderneming van de tech-gigant Samsung. Harman Kardon produceert audio-apparatuur voor voertuigen en voor thuis. Het bedrijf is minder bekend dan moederbedrijf Samsung, maar is toch al 65 jaar toonaangevend op het gebied van audio. Muziekliefhebbers zweren bij de audio-apparatuur van Harman Kardon. Waarom? Daar kom je pas echt achter als je een Harman Kardon subwoofer in huis haalt.

Verbinden met wifi of bluetooth

Een Harman Kardon draadloze speaker biedt optimale gebruiksvriendelijkheid. Om met deze box te verbinden, heb je geen draadje nodig. Je verbindt je telefoon, tablet, laptop, computer of televisie gewoon via wifi of bluetooth. Heeft jouw apparaat wifi of bluetooth? Dan verbind je hem met jouw nieuwe Harman Kardon bluetooth speaker of Harman Kardon wifi speaker.

Kies voor Harman Kardon surround speakers

Wil jij het beste geluid als je thuis naar je favoriete muziek luistert? Bestel dan de surround speakers van Harman Kardon. Nu hoor je je favoriete muziek niet uit één hoek in huis komen, maar word je echt door het geluid omringd. De bekendste surround speakers van Harman Kardon zijn de Harman Kardon 5.1 speakers.

De populairste speakers van Harman Kardon

Op deze pagina vind je ons complete assortiment Harman Kardon speakers. Heb je geen idee welke speaker je moet bestellen? Wij zetten de populairste speakers van Harman Kardon graag voor je op een rijtje.

De Harman Kardon Citation One

De Citation One speaker heeft een geweldige geluidskwaliteit, een compact ontwerp en veel interessante functies. Met deze speaker kun je namelijk niet alleen naar je favoriete muziek luisteren, je kunt ook met de speaker praten! Hoe? Simpel, door gebruik te maken van Google Assistent. Zo kun je met spraakopdrachten het volume van de box harder of juist zachter zetten of zelfs vragen om je favoriete nummer af te spelen.

De Harman Kardon Go Play speaker

De Go Play is een compacte Harman Kardon bluetooth speaker. Doordat de speaker zo klein en licht is, neem je hem makkelijk overal mee naartoe. En ondanks zijn formaat heeft deze populaire Harman Kardon draadloze speaker een kamervullend geluid. Zoals je inmiddels van de hoogwaardige speakers van Harman Kardon gewend bent.

De Harman Kardon Onyx Studio 6 speaker

De Onyx Studio 6 speaker van Harman Kardon brengt geweldige geluidskwaliteit en design samen. De Onyx 6 laat je favoriete muziek geweldig klinken en staat mooi in ieder interieur. En doordat de speaker een waterdichte behuizing heeft, is hij ook geschikt voor buiten.

Bestel jouw favoriet bij wehkamp

Heb je een mooie speaker van Harman Kardon gevonden in ons assortiment? Bestel deze gadget vandaag nog en je hebt hem morgen al in huis!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.