Bose speakers

23 resultaten
nieuwste collectie

23 resultaten

Perfect geluid met een speaker van Bose

Muziek doet veel voor een mens. Zo versterkt het je stemming of verzacht het deze juist. Wanneer je het beste uit muziek wil halen, zijn Bose speakers echt wat voor jou. Er zijn veel verschillende soorten speakers van Bose te koop. We vertellen je meer over de mogelijkheden.

Bose draadloze speaker

Vind je al die snoeren van elektrische apparatuur ook zo vervelend? Kies dan een Bose wireless speaker! Deze speakers werken door middel van bluetooth en/of wifi, waardoor draden niet meer nodig zijn. De afwezigheid van een snoer heeft trouwens geen nadelig effect op de Bose bluetooth speaker of Bose wifi speakers. De geluidskwaliteit blijft geweldig!

Bose portable speaker

Stel: je bent je huis aan het opruimen onder het genot van een groovy sound, maar moet toch even naar een andere kamer. Geen enkel probleem, want je pakt dan gewoon al swingend de handgreep van je Bose portable speaker op en neemt hem met je mee! Deze Bose bluetooth speaker is bovendien tot op zekere hoogte waterbestendig en valt daardoor ook onder de categorie van Bose outdoor speakers.

Bose home speaker 500

De Bose home speaker is een slim muzieksysteem met twee drivers, en werkt via je wifi-thuisnetwerk maar ook via bluetooth. Je bedient het apparaat via de app of met de knop aan de bovenkant van het apparaat. Het is echt heel eenvoudig!

Bose surround speakers

Heb je de Bose home speaker 300 al bekeken? Deze achterluidspeakers werken samen met de SoundTouch 300 soundbar. Met deze speakers in je bezit geniet je van een bioscoopervaring bij je thuis!

Ook andere producten van Bose bij wehkamp

Naast de Bose Soundlink speaker en alle andere speakers van Bose shop je bij wehkamp ook oordopjes en meer producten voor je home cinema.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.