Speakers

Helemaal opgaan in een film door het prachtige geluid? Geniet van helder geluid met een hifi speaker. Met twee speakers op bijvoorbeeld een boekenplank creëer je een helder stereo geluid. Ben je op zoek naar een surround sound? Denk dan ook aan een subwoofer voor diepe bastonen en extra luidsprekers die je achter de bank kunt zetten. Op zoek naar speakers voor op je balkon, terras of tuin? Bekijk dan de speakers die tegen alle weersomstandigheden bestendig zijn.

133 resultaten
aanbevolen

133 resultaten

Hifi speakers

Hifi speakers worden gebruikt op het moment dat je zelf je geluidsinstallatie wilt inrichten. Je kiest zelf welke speakers je wilt hebben, zonder dat je vast zit aan een bepaald systeem. Deze speakers zijn ideaal om te gebruiken voor het verbeteren van het geluid van je tv. Binnen ons assortiment hebben wij merken als Bose, KEF en JBL.

Speaker sets

Dit soort speakers zijn zo ontworpen dat ze perfect binnen je boekenkast of tv meubel passen. Ze zijn gemakkelijk aan te sluiten aan je home cinema systeem voor optimale geluidskwaliteit. Ze kunnen als toevoeging worden gezien mits ze compatible zijn met je versterker.

Subwoofer

Een subwoofer is gemakkelijk aan te sluiten aan een versterker. Het zorgt voor een extra diepe en intense bas die echt een toevoeging is tijdens het tv, serie of films kijken. Je kunt de subwoofer naast je tv zetten of in de hoek van de kamer voor het optimale geluid.

Surround set

Creëer je eigen thuisbioscoop met een home cinema set. Deze systemen zijn een totaal oplossing voor geluid dat past bij het kijken van een film, tv of serie. De sets bestaan uit speakers, een subwoofer en een Blu-ray speler of receiver.

Service van wehkamp

Betaal zoals jij wil, vooraf, achteraf of gespreid, het is allemaal mogelijk. Bestel je speaker voor 23:59 en in de meeste gevallen heb je hem de dag erna in huis! Is de aankoop toch niet helemaal naar wens, dan kun je deze altijd binnen de retourtermijn gratis retourneren.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.