Philips radio's

13 resultaten
aanbevolen

13 resultaten

Live luisteren naar je favoriete zenders met een Philips radio

Met een Philips radio luister je iedere dag weer naar al je favoriete radiozenders en blijf je elk uur op de hoogte van het laatste nieuws. Laat jezelf 's ochtends wekken door je Philips wekkerradio die de muziek van jouw favoriete zender afspeelt of luister naar de beste cd's uit je collectie met een Philips radio cd speler!

Wat is een Philips DAB radio?

Er zijn verschillende radio's uit het assortiment van Philips verkrijgbaar en daar is de DAB radio er één van. Met een Philips DAB radio luister je zonder storing naar veel meer zenders dan met een FM-radio. Elke DAB radio heeft weer andere functies. Zo is er een DAB radio van Philips met een Philips radio alarm die je op verschillende tijden instelt, ideaal wanneer jij en je partner op verschillende tijdstippen op moeten staan! Daarnaast is er een DAB radio met een Gentle Wake-functie, die je met een geleidelijk toenemend volume wakker maakt.

Ervaar het gemak van een Philips wekkerradio

Kijk eens naar de verschillende functies van de wekkerradio's van Philips en ervaar hoe fijn het is om elke morgen wakker te worden met het geluid van je favoriete zender! De Philips wekkerradio met USB maakt het mogelijk om je smartphone op te laden of om een ander apparaat aan te sluiten. Met de internet wekkerradio Philips stream je muziek vanaf je telefoon en maak je heel eenvoudig verbinding met Spotify Connect.

Radio's en andere producten van Philips shop je bij wehkamp

Een klok radio van Philips, draagbare radio's, tafelradio's, koptelefoons, speakers: het zijn allemaal producten die Philips in het assortiment heeft en die je ook eenvoudig bij wehkamp bestelt. Bekijk het aanbod op onze website, shop vandaag nog en krijg je bestelling morgen al in huis!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.