Kenwood radio's

5 resultaten
aanbevolen

5 resultaten

Beluister je dagelijkse muziek via een radio van Kenwood

Wil je dagelijks op de hoogte blijven van het nieuws of door je favoriete zenders verrast worden door verschillende hits van vroeger en vandaag? Dan heb je een radio nodig! Op deze pagina zie je allemaal radio's van Kenwood. Dit Japanse elektronicabedrijf is opgericht in 1963 en fuseerde in 2008 met JVC. En dat blijkt een goede combi te zijn!

Wat voor radio zoek je?

Op deze pagina vind je zowel tafelradio's als draagbare radio's. Voordeel van al deze radio's van Kenwood is dat de radio's niet groot zijn en dus weinig ruimte in beslag nemen. De radio FM Kenwood maakt het mogelijk om een breed aanbod met radiozenders te beluisteren en bij een aantal apparaten stream je je afspeellijsten via Spotify Connect of bluetooth.

Via netstroom of draadloos

Wil je je Kenwood radio aansluiten op het lichtnet of gebruik je hem liever draadloos? Het is met de Kenwood DAB radio allebei mogelijk! Je hebt alleen maar vier AA-batterijen nodig en vervolgens neem je je radio gewoon met je mee. Sommige modellen hebben zelfs een ingebouwde klok met wekker, waardoor je het apparaat voor nog meer doeleinden gebruikt.

Kenwood radio versterker

Wil je de geluidskwaliteit of het volume verhogen? Dan heb je een versterker van Kenwood nodig! Een versterker is zo'n item dat de sound gewoon net even beter maakt en is daarom zeker de moeite waard om te overwegen.

Shop jouw Kenwood radio bij wehkamp

Voor het luisteren van goede muziek via verschillende zenders en het streamen van je afspeellijsten heb je gewoon een Kenwood radio nodig. Lees voordat je de radio aanschaft even goed wat de technische specificaties zijn, zodat je precies weet wat je in huis haalt. Bestel je radio vandaag nog, dan heb je er morgen al plezier van.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.