Portable DVD-spelers

Met een portable dvd-speler bekijk je altijd en overal je favoriete films of je lievelings cd's beluisteren. Onderweg films kijken met meerdere personen? Kies dan voor een portable dvd-speler met een dubbel scherm voor optimaal kijkersgemak. Je favoriete muziek en films zijn makkelijk af te spelen via USB of een geheugenkaart.

Portable DVD spelers

Wil je lekker rustig naar je vakantiebestemming toe rijden? De portable dvd spelers creëren afleiding voor de kinderen of jezelf. Je kunt ze natuurlijk ook gebruiken in een caravan, tent of vakantiehuisje. Bekijk het assortiment met merken als Salora, Lenco en Philips.

Bestanden afspelen

Uiteraard kun je dvd’s afspelen op je portable dvd speler maar wist je dat je bij sommige ook via usb of SD geheugenkaart muziek, foto’s of films kunt bekijken? Je kunt de bestanden zelf op je usb-stick of SD-kaart zetten en ze afspelen wanneer je maar wilt.

Bevestiging

Tijdens het autorijden is het handig als je de draagbare dvd speler op de hoofdsteun kunt bevestigen. Dit kan bij de meeste modellen. Bij andere modellen kun je de dvd speler op je schoot houden of in het middenstuk neerzetten. Mocht je een set kopen dan is het mogelijk om op beide beeldschermen tegelijkertijd dezelfde film te bekijken. Ook kun je de beeldschermen los bedienen zodat er op ieder scherm een andere film te zien is.

Koptelefoons

De meeste draagbare dvd spelers hebben kleine speakers om het geluid weer te kunnen geven. Nu is het ook fijn als niet iedereen van de film(s) mee hoeft te genieten. Je kunt bij de meeste modellen een koptelefoon of oordopjes inpluggen zodat het geluid maar door één persoon hoorbaar is.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.