Platenspelers

De oude platenspeler is weer helemaal terug van weggeweest. Doordat veel digitale muziek gecomprimeerd wordt, gaat er in kleine mp3-bestanden veel geluidskwaliteit verloren. Voor de echte muziekliefhebber biedt de platenspeler nog steeds een onovertroffen geluid. Ook zijn moderne platenspelers met USB-aansluiting erg populair om je hele platencollectie van vroeger mee te digitaliseren, zodat je overal van fantastisch geluid kunt genieten.

10 resultaten
aanbevolen

10 resultaten

Platenspelers

Wil je net als veel anderen je oude platen weer uit de kast trekken? Een stukje nostalgie is nooit ver te zoeken als je een platenspeler hebt. Er gaat immers niets boven het vintage krakende geluid van een naald op vinyl. Binnen ons assortiment hebben we merken als Crosley, Ion, Sony en Flexson.

Voorversterker

Op het moment dat je een platenspeler wilt aansluiten op een eindversterker dan moet je letten op de ingang die in je versterker zit. Is het een Phono-ingang dan heb je geen voorversterker nodig. Is er sprake van alleen een Aux-ingang dan zal je een voorversterker aan moeten schaffen. Dit is nodig omdat het signaal dat de platenspeler uitstuurt anders te zwak is.

USB-aansluiting

Met moderne platenspelers is het mogelijk om via USB de muziek die op de platen staat te digitaliseren. Dit heeft het voordeel dat als je platen stuk gaan, je altijd nog de audio bestanden hebt. Sluit de platenspeler aan op je laptop of computer en je kunt via software het digitaliseren in gang zetten.

Koptelefoonaansluiting

Het is bij sommige platenspelers mogelijk om gemakkelijk je koptelefoon in te pluggen zodat je ongestoord van je platencollectie kunt genieten. Let wel even op je ingang. Dit kan een mini-jack zijn of een jack ingang. Mocht dit niet matchen dan kun je een verloopstuk aanschaffen om dit op te lossen.

Service van wehkamp

Betaal zoals jij wil, vooraf, achteraf of gespreid, het is allemaal mogelijk. Bestel je platenspeler voor 23:59 en in de meeste gevallen heb je hem de dag erna in huis! Is de aankoop toch niet helemaal naar wens, dan kun je deze altijd binnen de retourtermijn gratis retourneren.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.