Sony draadloze koptelefoons

23 resultaten
aanbevolen

23 resultaten

Sony draadloze koptelefoon voor urenlang muziekplezier

Reis je veel met het openbaar vervoer of werk je in een drukke omgeving? Met een Sony draadloze koptelefoon droom jij weg bij je favoriete muziek of sluit je je af voor omgevingsgeluiden. Dit helpt jou ontspannen en werkzaamheden geconcentreerd uit te voeren. Een koptelefoon van Sony draadloos bestellen bij wehkamp is daarom een uitstekende keuze.

Waarom een Sony on ear draadloze hoofdtelefoon?

Koptelefoons van Sony zijn er in alle soorten en maten. Een on ear draadloze hoofdtelefoon zet je op je oren. Het is een geweldige koptelefoon voor thuis, maar komt ook onderweg of op je werk goed van pas. Valt je oog op een hoofdtelefoon met geïntegreerde microfoon, dan bel je met vrienden zonder je telefoon uit je zak te hoeven halen.

Sony hoofdtelefoon draadloos met bluetooth

Wil je niet alleen wegdromen bij je favoriete muziek, maar ook probleemloos communiceren met familie en vrienden? Kies dan voor een bluetooth koptelefoon. Dit type koptelefoon is compatibel met Android en iPhone. Overigens heeft wehkamp nog meer bluetooth elektronica in huis. Laat je daarom verrassen door ons aanbod bluetooth speakers.

Wat is een Sony koptelefoon draadloos noise cancelling?

De Sony koptelefoon draadloos noise cancelling dempt storende omgevingsgeluiden. Zo heb je weinig last van het piepen en kraken in de trein of van luidruchtig telefonerende collega's. Welke draadloze koptelefoon van Sony heb jij op het oog? Je scoort hem bij wehkamp.

Sony hoofdtelefoon draadloos kopen bij wehkamp

Ben jij op zoek naar een draadloze koptelefoon van het merk Sony? Dan zit je in onze webwinkel helemaal goed. Naast toffe radio's hebben we ook kwalitatieve Sony hoofdtelefoons in de aanbieding. Doe je aankoop vóór 23:59 en ontvang je hoofdtelefoon de volgende werkdag al in huis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.