Philips oordopjes

41 resultaten
nieuwste collectie

41 resultaten

Geluidskwaliteit en gebruiksgemak? Bestel Philips oortjes bij wehkamp

Je nieuwe oordopjes moeten de beste geluidskwaliteit bieden. Toch spelen bij de aanschaf van nieuwe oordopjes ook andere factoren een rol. Wat dacht je bijvoorbeeld van gebruiksgemak? Je nieuwe oordopjes moeten ook lekker zitten en gemakkelijk te bedienen zijn.

Wil je zowel geluidskwaliteit als gebruiksgemak? Bestel dan Philips oordopjes bij wehkamp. Met deze oordopjes krijg je het beste van twee werelden. En als je ze vandaag bestelt, heb je ze morgen al in huis!

De voordelen van oordopjes

Twijfel je nog tussen oordopjes of een koptelefoon? Wij helpen je graag de juiste keuze te maken. Dit doen we door de voordelen van oordopjes voor je op een rijtje te zetten:

  • Oordopjes zijn lekker licht. Een koptelefoon betekent extra gewicht op je hoofd. Dit nadeel heb je bij oordopjes niet.
  • Oordopjes zijn klein en gemakkelijk overal mee naartoe te nemen. In je tas, maar ook in je jas- of broekzak.
  • Oordopjes zijn subtiel. Een koptelefoon valt direct op, maar oordopjes zijn haast niet te zien.

Daar komt nog bij dat de oordopjes van nu dezelfde geluidskwaliteit bieden als koptelefoons. Voor de beste geluidskwaliteit hoef je dus niet over te stappen op een koptelefoon. Koop Philips oordopjes en je beluistert je muziek in de beste kwaliteit, zelfs als hier veel bass in zit. Daar zorgen de Philips oordopjes met bass wel voor.

Philips: oordopjes van uitstekende kwaliteit

Philips houdt zich al jaren bezig met het ontwikkelen van hoogwaardige hifi-apparaten en -gadgets, waaronder koptelefoons en oordopjes. Investeer je in oordopjes van Philips, dan profiteer je van de beste geluidskwaliteit. Ook zijn de oordopjes van Philips erg gemakkelijk in gebruik. Ook als je niet zo technisch bent, kun je ze eenvoudig koppelen en bedienen. En doordat Philips alleen de beste materialen gebruikt, gaan de oordopjes van dit merk lekker lang mee.

Draadloze oordopjes van Philips

Steeds meer mensen gebruiken draadloze oordopjes, en dat is ook logisch. Met draadloze oordopjes profiteer je immers van optimale bewegingsvrijheid tijdens het luisteren naar je favoriete muziek. Je zit namelijk niet meer vast aan die vervelende draad. Ook Philips verkoopt draadloze oordopjes. De draadloze oordopjes van het merk Philips zijn van uitstekende kwaliteit, en je gebruikt ze in combinatie met verschillende soorten apparaten. Bijvoorbeeld met je telefoon, tablet of laptop.

Hoe verbind je de draadloze oordopjes?

De draadloze oordopjes van Philips zijn zogeheten bluetooth oordopjes. Om verbinding te maken met je Philips bluetooth oordopjes, schakel je eerst bluetooth in op het apparaat dat je wilt koppelen. Vervolgens zoek je naar apparaten in de buurt en verbind je met je Philips bluetooth oordopjes.

Tip voor sporters: Philips hardloop oordopjes

Sportfanaten opgelet! Speciaal voor sportievelingen tipt wehkamp de Philips oordopjes sport. Deze Philips in ear oordopjes blijven goed in je oren zitten, ook als je intensief aan het sporten bent. En omdat ze je oren volledig afsluiten, bieden ze optimaal geluid zonder storende geluiden uit de omgeving. Dit maakt de oordopjes ideaal voor hardlopers.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.