JVC koptelefoons

34 resultaten
aanbevolen

34 resultaten

Vind jouw JVC koptelefoon bij wehkamp

Al sinds de jaren 1920 brengt JVC elektronica op de markt. Deze jarenlange ervaring hoor je meteen terug in een JVC koptelefoon. De audiokwaliteit is hoogstaand en daarnaast is de koptelefoon comfortabel om te dragen. Wij hebben een uitgebreid assortiment koptelefoons voor volwassenen en kinderen. Met verschillende mogelijkheden zoals een JVC koptelefoon die draadloos is, zit er altijd iets voor je tussen. Ben je niet zo’n fan van koptelefoons? Ook JVC draadloze oordopjes zijn in ons assortiment te vinden. Zo vind je gegarandeerd jouw perfecte koptelefoon.

Ook voor kleine oortjes

JVC vindt dat niet alleen volwassenen, maar ook kinderen van goede geluidskwaliteit mogen genieten. Daarom is er de JVC kinder koptelefoon. Deze is speciaal ontworpen voor kinderen. Hij is verstelbaar, zodat hij met je kind meegroeit. Daarnaast is de geluidssterkte begrensd, om gehoorschade van te harde muziek te voorkomen. De verschillende kleuren maken het een leuke fashion accessoire, en als je meerdere kinderen hebt, zijn de verschillende koptelefoons ook gemakkelijk te onderscheiden.

Alle functies die je nodig hebt

De oordopjes en koptelefoons van JVC hebben alles wat je nodig hebt. Van eenvoudige modellen tot modellen met uitgebreide functies. Wil je oordopjes, een on-ear of over-ear koptelefoon? Alles is mogelijk. Neem bijvoorbeeld een JVC koptelefoon die draadloos is in plaats van de koptelefoon met standaard jack aansluiting. De JVC bluetooth koptelefoon is zeer handig voor onderweg. De vaak compacte uitvoering maakt het makkelijk te vervoeren, maar het comfort blijft. De JVC bluetooth koptelefoon is draadloos en gemakkelijk aan je telefoon of andere bluetooth apparaten te koppelen. Hiervoor gebruik je niet alleen bluetooth, veel modellen beschikken ook nog eens over NFC om het koppelen nog makkelijker te maken. Kijk eens rustig rond. Voor welke koptelefoon van JVC ga jij?

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.