JBL noise cancelling koptelefoons

13 resultaten
nieuwste collectie

13 resultaten

Uitvinding van de eeuw: de JBL koptelefoon met noise cancelling

De JBL koptelefoon met noise cancelling is de uitvinding van de eeuw. Thuiswerken terwijl je buren (alweer) aan het klussen zijn? Geen probleem. Een boek lezen in de trein, een dutje doen in het vliegtuig of studeren in een drukke kantine? Dat lukt ongetwijfeld met de JBL noise cancelling koptelefoon. De koptelefoon dempt alle omgevingsgeluiden, waardoor jij in alle rust muziek luistert of op je tablet een serie kijkt. Bevind je je even in een rustige omgeving? Dan gebruik je de JBL koptelefoon als standaard koptelefoon. Door de noise cancelling optie (tijdelijk) uit te schakelen, geniet je bijna twee keer zo lang van je muziek.

JBL noise cancelling koptelefoon of in ear hoofdtelefoon

In onze webshop koop je een JBL draadloze koptelefoon met noise cancelling of een wireless in ear hoofdtelefoon. De koptelefoon is lekker stevig en ideaal voor tijdens het studeren of werken, of als je onderweg bent. De koptelefoon zit comfy en maakt voor iedereen direct duidelijk dat jij even niet gestoord wilt worden. De in ear hoofdtelefoon is iets subtieler en superhandig om tijdens het sporten te dragen. De in ear hoofdtelefoon kan tegen een drupje water, waardoor je zelfs tijdens een regenbuitje outdoor-activiteiten onderneemt en van jouw favo beats geniet.

Wij leveren jouw hoofdtelefoon supersnel

Wil je een JBL hoofdtelefoon met noise cancelling kopen? Wij hebben jouw favo model standaard op voorraad en bezorgen supersnel: als je hem vandaag bestelt, heb je je hoofdtelefoon morgen in huis. Heb je vragen over de hoofdtelefoon of het plaatsen van een bestelling? Neem dan contact op met de klantenservice. Wij helpen jou graag bij je aankoop. Je bereikt ons via de app, telefoon, social media of chat. Neem rustig de tijd om kennis te maken met onze koptelefoons en geweldige service.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.