Harman Kardon koptelefoons

We kunnen helaas geen artikelen vinden. Herstel de filters en we proberen het graag nog eens.

De luxe kwaliteit van een Harman Kardon koptelefoon

In onze ruim gesorteerde webshop bieden wij de koptelefoons, oordopjes, Bluetooth koptelefoons en meer aan van topmerk Harman Kardon. Dit merk is een topper wat betreft geluidstechniek en comfort bij het dragen van een Harman Kardon draadloze koptelefoon. Reis je veel of wil je in huis heerlijk naar jouw eigen muziek luisteren zonder dat je iemand stoort? Met bijvoorbeeld de Harman Kardon Fly Anc heb je een van de meest veelzijdige koptelefoons op de markt in handen.

Handige extra's van een Harman Kardon Bluetooth koptelefoon

Kiezen voor een Harman Kardon draadloze koptelefoon betekent kiezen voor een allround koptelefoon die meer kan dan je wellicht denkt. Zo kun je met een Harman Kardon bluetooth koptelefoon (afhankelijk van het model dat je kiest) gebruikmaken van Amazon Alexa en Google Assistant. In alle rust een online vergadering volgen? De slimme active noise cancelling zorgt ervoor dat omgevingsgeluiden je niet storen.

De batterijduur van een opgeladen koptelefoon

Natuurlijk is het irritant als je onderweg gebruik wilt maken van jouw oortjes of van je over-ear koptelefoon en de batterij is opeens leeg. Met een lading van slechts 15 minuten geniet jij met jouw Harman Kardon maar liefst ruim 2 uur van muziek op topkwaliteit. Een volgeladen koptelefoon gaat wel 30 uur mee; wanneer je van noise cancelling gebruikmaakt is de gebruiksduur ongeveer 20 uur.

De in-ear Harman Kardon Fly TWS koptelefoon

Met oordopjes in drie maten, noise cancelling, Ambient Aware en Talk-Thru technologie is de Fly een uitstekende koptelefoon voor liefhebbers van oordopjes. Met een luistertijd van 20 uur op een vol opgeladen set oordopjes kom je de dag door met een perfecte geluidskwaliteit. De set wordt geleverd met een harde case die de oortjes beschermt.

Ontdek de Harman Kardon koptelefoons in onze webshop en laat jouw nieuwe set oortjes of je koptelefoon snel aan huis bezorgen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.