Fresh 'n Rebel koptelefoons

4 resultaten
aanbevolen

4 resultaten

De beste bluetooth koptelefoon? Bestel een Fresh 'n Rebel

Wil je een koptelefoon van uitstekende kwaliteit kopen, maar hier niet te veel geld aan uitgeven? Bestel dan een CLAM koptelefoon van het merk Fresh 'n Rebel. Een CLAM koptelefoon heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Maak kennis met Fresh 'n Rebel

Fresh 'n Rebel is een audio brand, gespecialiseerd in het ontwikkelen van de allernieuwste accessoires voor smartphones en tablets. Bijvoorbeeld bluetooth speakers, maar ook aan koptelefoons.

De koptelefoons van Fresh 'n Rebel bieden niet alleen een uitstekende geluidskwaliteit, maar hebben ook een mooi design. Het merk vindt het namelijk belangrijk dat jouw nieuwe koptelefoon aan de laatste modetrends voldoet. Met een Fresh 'n Rebel koptelefoon haal je dus niet alleen goed geluid maar ook stijl in huis.

On ear of over ear

Ga je een Fresh 'n Rebel draadloze koptelefoon kopen? Dan heb je de keuze uit een on ear koptelefoon en een over ear koptelefoon. Een on ear Fresh 'n Rebel CLAM wireless koptelefoon bedekt je oren niet volledig. Hierdoor blijft omgevingsgeluid nog hoorbaar. Dit maakt het dragen van een koptelefoon in het verkeer net iets veiliger.

Een over ear Fresh 'n Rebel draadloze koptelefoon bedekt je oren wel volledig. Hierdoor wordt omgevingsgeluid volledig opgevangen. Daarom wordt deze koptelefoon ook wel een Fresh 'n Rebel koptelefoon met noise cancelling genoemd. Deze koptelefoon is een prima keuze als je helemaal geen omgevingsgeluid wil horen wanneer je naar je favoriete muziek luistert.

Direct jouw Fresh 'n Rebel koptelefoon bluetooth bestellen

Is je koptelefoon aan vervanging toe? Bestel vandaag nog een Fresh 'n Rebel koptelefoon met bluetooth en je hebt je aanwinst morgen al in huis. Dit betekent dat je morgen al met deze gave gadget naar je favoriete muziek luistert.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.