Bose oordopjes

9 resultaten
aanbevolen

9 resultaten

Bose oordopjes: voor optimale bewegingsvrijheid

Vind je een grote bewegingsvrijheid ook zo belangrijk bij het dragen van je koptelefoon? Dan zijn de nieuwste koptelefoons van Bose iets voor jou. De Bose bluetooth oordopjes zijn volledig draadloos. Voortaan verplaats je je met het grootste gemak naar studie, werk of sport, terwijl je naar muziek luistert of telefoneert. Ook thuis doe jij tegelijkertijd relaxt al je bezigheden met de Bose in ear oordopjes, die staan voor kwaliteit én comfort.

Beste geluidskwaliteit

Het topmerk Bose is koploper in geluidsweergave. De nieuwste technologische ontwikkelingen vinden hier hun toepassing. Door het akoestische ontwerp van bijvoorbeeld de earbuds is het geluid levensecht met de juiste balans tussen de hoge en lage tonen. Dankzij de Active EQ technologie geniet je voortaan van het beste geluid bij het afspelen van muziek- en videotracks en het weergeven van spraak.

Bose oordopjes met noise cancelling

Om omgevingsgeluiden te reduceren, heeft Bose een innovatief dempingssysteem ontwikkeld. Met de Bose earbuds met noise cancelling ben je altijd verzekerd van de meest ideale geluidspresentatie. Dat gaat van de gewenste filtering tot een volledige reductie van alle geluiden uit je omgeving. Met deze Bose oordopjes wordt ook slapen zonder geluidshinder voortaan mogelijk. Bose stelt je verder in staat om berichten en boodschappen van buitenaf op straat, station of vliegveld prima te kunnen volgen. Dat gaat verder niet ten koste van het heldere geluid uit de oordopjes van Bose.

Groot gebruiksgemak

De Bose oordopjes zijn draadloos en door de geïntegreerde toetsen gemakkelijk te bedienen. Bovendien kun je de koptelefoon op afstand regelen met een speciale app. Verder hebben ze een uiterste compacte vorm en vallen ze bijna niet op door hun grootte. Wat wél opvalt is het strakke ontwerp, waardoor je ze zo graag draagt. Door de toepassing van zacht siliconenmateriaal in de sportuitvoering van de Bose oordopjes is slapen mogelijk op een comfortabele manier.

Ongestoord telefoneren

In onze drukke samenleving is het niet altijd gemakkelijk om even rustig te kunnen telefoneren. Met de oordopjes van Bose is dat verder geen probleem, want overal kun jij nu ongehinderd bellen of deelnemen aan meetings. Jouw stemgeluid wordt duidelijk weergeven en hinderlijke omgevingsgeluiden worden naar de achtergrond verplaatst. Dat alles natuurlijk handsfree.

Handig voor bij het sporten

De handige Bose oordopjes voor sport draag je altijd en overal. Het gestroomlijnde ontwerp met de siliconen oordopjes van de Bose Sport Earbuds zorgen voor een goed aansluitende pasvorm. Ook bij intensief sporten blijven ze goed zitten. Verder zijn deze Bose oordopjes draadloos. Ze zijn bestand tegen vocht, dus zweten of een regenbui is geen probleem.

Lange accutijd

De draadloze oortjes van Bose gaan gegarandeerd lang mee na het opladen: wel 5 tot 6 uur. Tussentijds laad je de oordopjes snel draadloos weer op door ze in het bijgeleverde oplaadetui te plaatsen. Bij een lege accu leg je het oplaadetui op een Qi-gecertificeerde oplader. Wil je ook graag de trotse bezitter worden van deze geweldige Bose oordopjes of van de Bose oortjes met draad? Kijk dan snel naar ons aanbod!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.