Bose koptelefoons

13 resultaten
aanbevolen

13 resultaten

Het beste geluid met een Bose koptelefoon

Koptelefoons zijn er in verschillende soorten en maten en dat is ook het geval bij de koptelefoons van Bose. De Bose koptelefoons zien er heel fraai uit en je kunt onder andere kiezen uit een Bose koptelefoon die draadloos is, een speciale sport koptelefoon, earbuds en on ear koptelefoons. Heb je daarnaast al de verschillende kleuren van de koptelefoons gezien?

Bose koptelefoon met noise cancelling

De Bose koptelefoon quietcomfort heeft noise cancelling; een innovatieve functie die heel veel voordelen biedt. Met noise cancelling bepaal je namelijk zelf wat je wel of niet van je omgeving hoort. De mate waarin je dat kunt instellen, verschilt per koptelefoon, maar de Bose 700 koptelefoon heeft bijvoorbeeld al elf niveaus voor noise cancelling! De Bose geluidswerende koptelefoon is ideaal als je moet werken met je kinderen om je heen of wanneer je echt even tot rust wilt komen, maar niet de mogelijkheid hebt om je volledig af te zonderen.

Muziek eenvoudig pauzeren

Een andere handige functie van sommige Bose koptelefoons is het eenvoudig pauzeren van je muziek. Ideaal als je bijvoorbeeld aan het wandelen bent en een podcast of muziek luistert en ondertussen een bekende tegenkomt. Je pauzeert dan heel gemakkelijk de podcast, zodat je niets hoeft te missen. Als je je weg weer vervolgt, zet je ook je podcast of muziek met één druk op de knop weer aan. Zo gemakkelijk gaat dat!

Bose draadloze koptelefoon

Het ontbreken van een draad bij de Bose draadloze koptelefoon is een van de grootste voordelen van deze headphone. De Bose bluetooth koptelefoon zonder draad is extra fijn als je wilt blijven bewegen tijdens het luisteren naar je muziek en niet verstrikt wil raken in een snoer. Het draagcomfort van deze koptelefoons is bovendien ook erg prettig, omdat de koptelefoons licht van gewicht zijn. Houd deze pagina goed in de gaten voor een Bose draadloze koptelefoon aanbieding of bestel de koptelefoon vandaag nog en beweeg morgen al zonder belemmeringen terwijl je naar je favoriete muziek luistert.

Koptelefoon met ingebouwde microfoon

Nog een functie die goed van pas komt bij een Bose bluetooth koptelefoon is een ingebouwde microfoon. Met een Bose koptelefoon met microfoon voer je zelfs telefoongesprekken zonder je handen te gebruiken. Wanneer je dan ook nog eens een geluidswerende koptelefoon en een koptelefoon zonder snoer hebt, hoef je je zelfs niet te storen aan omgevingsgeluid of een snoer tijdens het bellen. Kijk dus goed naar de functies per koptelefoon, zodat je een koptelefoon aanschaft die alle functies heeft die je nodig hebt. Om het jezelf gemakkelijker te maken, kun je ook gebruikmaken van de zoekfilter aan de linkerzijde van het scherm.

Bestel je Bose koptelefoon bij wehkamp

Eenvoudig bestellen, je koptelefoon morgen al in huis, een breed assortiment: het is een opsomming van een aantal voordelen als je bij wehkamp koopt. Het brede assortiment is trouwens erg handig als je ook nog andere elektronica van Bose wilt hebben. Denk hierbij aan Bose speakers.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.