Apple oordopjes

10 resultaten
aanbevolen

10 resultaten

Luister naar je favoriete muziek met iPhone oordopjes van Apple

Door de jaren heen heeft Apple diverse accessoires voor iPhones en iPads op de markt gebracht. De meest verkochte accessoires? Dat zijn de iPhone oordopjes van Apple. Je bestelt deze accessoires eenvoudig en snel bij wehkamp. Vandaag besteld, is morgen al in huis!

Een koptelefoon of oordopjes?

De een kan niet zonder zijn of haar koptelefoon, de ander draagt liever oordopjes. Twijfel je welk product het beste bij jou past? Wij helpen je graag de juiste keuze te maken. Vervolgens bestel je je nieuwe koptelefoon of oordopjes bij wehkamp.

De voordelen van een koptelefoon

  • Een koptelefoon past op ieder hoofd. Je past een koptelefoon namelijk eenvoudig aan aan de vorm en omtrek van je hoofd.
  • Een over-ear koptelefoon sluit je oren volledig af. Hierdoor heb je geen last van omgevingsgeluid tijdens het luisteren naar je favoriete muziek.
  • Omdat je geen last hebt van omgevingsgeluid, hoef je het volume van je koptelefoon niet zo hard te zetten. Dit is beter voor je oren.
  • Een koptelefoon ontsnapt niet uit je oren, zoals bij oordopjes soms wel gebeurt.

De voordelen van oordopjes

  • Oordopjes zijn lichter dan een koptelefoon.
  • Oordopjes zijn kleiner dan een koptelefoon. Je neemt je oordopjes dan ook gemakkelijker met je mee.
  • Oordopjes zijn subtieler dan een koptelefoon. Oftewel: een koptelefoon valt meer op.

Daar komt nog bij dat Apple Airpods oordopjes dezelfde geluidskwaliteit bieden als een koptelefoon. Voor de geluidskwaliteit hoef je dus geen koptelefoon te kopen.

Ga voor optimaal gebruiksgemak met draadloze oordopjes

Ben je overtuigd van de voordelen en wil je graag Apple oordopjes origineel bestellen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Op deze pagina vind je zowel Apple oordopjes met draad als draadloze oordopjes van Apple.

Wil je profiteren van optimale bewegingsvrijheid terwijl je naar je favoriete muziek luistert? Koop dan draadloze oordopjes van Apple. Met de Airpods 2 heb je geen last meer van die vervelende draad tijdens het luisteren naar muziek. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je ergens achter blijft hangen of dat de draad van je oordopjes in de knoop gaat zitten. De Airpods van Apple zijn in een korte tijd erg populair geworden en dit is niet voor niets. Met deze draadloze oordopjes profiteer je van optimaal gebruiksgemak en de beste geluidskwaliteit.

Werken draadloze oordopjes bij mijn apparatuur?

Wil je de draadloze Airpods van Apple kopen? Dan is het goed om eerst te ontdekken of je deze draadloze oordopjes wel kunt gebruiken. Voor de originele Airpods van Apple (eerste generatie) heb je een iPhone of iPad met iOS 10 of nieuwer nodig. En de Airpods 2 of AirPods Pro van Apple werken alleen in combinatie met een iPhone of iPad met iOS 12.2 of nieuwer.

Apple oordopjes bestellen bij wehkamp

Je bestelt je oordopjes van Apple eenvoudig bij wehkamp. Profiteer je van een Apple Airpods aanbieding? Dan heb je deze populaire oordopjes van Apple voor een extra lage prijs.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.