Apple koptelefoons

11 resultaten
aanbevolen

11 resultaten

Het perfecte accessoire voor jouw iPhone: een Apple koptelefoon

Je hebt je iPhone ieder moment van de dag binnen handbereik. Je gebruikt je telefoon van Apple om in contact te blijven met je familie, vrienden en collega’s, maar ook om je favoriete muziek te streamen. Ben jij een groot muziekliefhebber? Bestel dan het perfecte accessoire voor jouw iPhone: een koptelefoon van Apple. Met deze hoogwaardige koptelefoon profiteer je van de beste geluidskwaliteit.

Een Apple eigen merk koptelefoon of Apple Beats koptelefoon

iPhones zijn compatibel met verschillende soorten koptelefoons. Zo kun je ervoor kiezen om een koptelefoon van Apple zelf te bestellen. Bestel je liever een koptelefoon van een ander merk, zoals Beats by Dr. Dre? Dat is ook zeker een optie. Jouw iPhone is namelijk ook compatibel met een Beats by Dr. Dre koptelefoon. Ook deze koptelefoon bestel je bij wehkamp.

Wehkamp tipt: de Apple draadloze koptelefoon

Wil jij niet alleen de beste geluidskwaliteit, maar ook optimaal gebruiksgemak? Koop dan een Apple draadloze koptelefoon. Deze draadloze koptelefoon wordt ook wel een Apple bluetooth koptelefoon genoemd. Deze koptelefoon verbind je niet met een draadje, maar met bluetooth. Daardoor heb je nooit meer last van die vervelende draad als je naar je favoriete muziek luistert. De beste keuze voor optimaal gebruiksgemak én optimale bewegingsvrijheid.

Is mijn iPhone compatibel met een Apple bluetooth koptelefoon?

Niet alle iPhones zijn compatibel met de draadloze koptelefoons van Apple. Om een bluetooth koptelefoon te kunnen gebruiken, heb je ten eerste een lightning-connector nodig. In de specificaties van jouw iPhone kun je lezen of je telefoon inderdaad een lightning-connector heeft. Goed om te weten: bij de nieuwste iPhones is dat het geval.

Daarnaast heeft je iPhone minimaal het besturingssysteem iOS 10 nodig. Heb je geen iOS 10? Dan kun je jouw iPhone updaten. Is dat niet mogelijk? Dan kun je helaas geen draadloze koptelefoon van Apple gebruiken. Goed om te weten: dit geldt niet alleen voor iPhones, maar ook voor iPads en iPods.

Een Apple koptelefoon kopen bij wehkamp

Wil je een Apple koptelefoon kopen? Bekijk het complete assortiment Apple koptelefoons op deze pagina. Je vindt vanzelf een koptelefoon die aan jouw eisen voldoet. Een draadloze koptelefoon kopen? Check dan eerst of jouw iPhone een lightning-connector en iOS 10 heeft.

Bestel je jouw Apple oordopjes vandaag nog, dan heb je deze morgen al in huis. Waar wacht je nog op?

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.