Over-ear koptelefoons

Met deze over-ear koptelefoons hoor je weinig tot geen omgevingsgeluiden! De oorkussens omsluiten je oren waardoor je helemaal op kunt gaan in de muziek, zonder dat je omgeving mee kan luisteren. Over-ear headphones zijn erg comfortabel, je kunt ze de hele dag door dragen. Kijk ook eens naar draadloze koptelefoons, dan heb je nooit meer last van een slingerende kabel.

65 resultaten
aanbevolen

65 resultaten

Over-ear koptelefoons

Over-ear koptelefoons hebben een hoge geluidskwaliteit. Dit komt omdat ze je gehele oor bedekken en zo dus beter het geluid kunnen zenden. Ze zitten fijn op je hoofd en zijn zeer geschikt voor de reiziger. Bekijk ons assortiment met merken als: Sennheiser, Beatsbydre, B&O, Philips en Sony.

Draadloos

Draadloze koptelefoons hebben 1 heel groot voordeel, je hebt totaal geen last meer van kabels die in de weg zitten. Waar je wel rekening mee moet houden is dat het batterij vereist en dat je de koptelefoon dus zult moeten opladen. Verbind je koptelefoon via bluetooth met je smartphone, tablet of laptop en je kunt draadloos genieten van je favoriete muziek.

Noise Cancelling

Noise cancelling is ideaal voor mensen die vaak aan op reis zijn of in drukke ruimtes zitten. Het betekent ruisvermindering, dit houdt in dat je geen omgevingsgeluid meer hoort en dus nog meer van je muziek kunt genieten. Ook kun je het volume van het geluid zachter zetten dan bij een reguliere koptelefoon, waardoor de kans op gehoorbeschadiging veel kleiner is.

Comfort

Over-ear koptelefoons zijn zo gemaakt dat ze geschikt zijn voor lange luistersessies. Ze zijn wat zwaarder dan on-ear koptelefoons, maar dat maken de zachte oorkussens meer dan goed. Ook valt de koptelefoon over het oor, dit zorgt er voor dat de koptelefoon geen druk op je oor uitoefent.

Service van wehkamp

Betaal zoals jij wil, vooraf, achteraf of gespreid, het is allemaal mogelijk. Bestel je over-ear koptelefoon voor 23:59 en in de meeste gevallen heb je hem de dag erna in huis! Is de aankoop toch niet helemaal naar wens, dan kun je deze binnen de retourtermijn gratis retourneren.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.