On-ear koptelefoons

Met een on-ear koptelefoon kies je voor een koptelefoon waarbij je de oorkussens op je oren plaatst. Je sluit zo niet je hele oor af, ideaal als je nog iets van je omgeving wilt horen. Wil je je vrij bewegen tijdens het luisteren naar je favoriete muziek? Bekijk dan onze draadloze headphones van topmerken zoals Bose en B&O PLAY.

25 resultaten
aanbevolen

25 resultaten

On-ear koptelefoons

Wil je comfortabel muziek luisteren, maar nog wel iets van je omgeving mee krijgen? Kies dan voor een on-ear koptelefoon. Een on-ear koptelefoon is een koptelefoon met kleine oorkussens die je op je oren plaatst. Je oor wordt op deze manier niet helemaal afgesloten en zo hoor je nog wel de geluiden om je heen.

Bedraad of draadloos?

On-ear koptelefoon zijn bedraad en draadloos verkrijgbaar. Wil je vrij bewegen, kies dan voor een draadloze on-ear koptelefoon. Deze verbind je via bluetooth met je smartphone of tablet.

Microfoon

De meeste on-ear koptelefoons zijn voorzien van een microfoon. Als de koptelefoon bedraad of draadloos is verbonden met je smartphone, geeft de microfoon je de mogelijkheid gesprekken te voeren tussen het muziek luisteren door.

Koptelefoon voor onderweg

Neem je de koptelefoon vaak mee in je tas of op reis? Kies dan voor een koptelefoon die opvouwbaar is. Deze koptelefoon vouw je op tot een compact pakketje, zodat je hem gemakkelijk mee kunt nemen.

On-ear koptelefoons van topmerken!

Onder andere topmerken als B&O Play, JBL en Sennheiser voeren on-ear koptelefoons in hun assortiment.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.