Dab draagbare radio's

24 resultaten
nieuwste collectie

24 resultaten

Een draagbare DAB radio kopen

De recentste ontwikkeling in de draagbare radio's is de draagbare DAB+ radio, beter bekend als digitale radio. Het verschil met de klassieke radio's is dat je voortaan steeds meer radiozenders beluistert, waar en wanneer je wilt. De ontvangst is volkomen ruisvrij. Bovendien ontvang je met een draagbare DAB+ radio extra informatie over de muziek die je hoort, maar bijvoorbeeld ook sportuitslagen, filemeldingen of het weer.

Waarom kiezen voor een draagbare radio cd speler DAB?

Terwijl je staat te koken in de keuken, werkt in de tuin of uitrust in je stoel, overal zou je wel willen genieten van muziek. Toch? Met een draagbare radio cd speler DAB kan dat vanaf nu altijd en overal. Dankzij deze digitale radio geniet je voortaan overal van alle DAB/DAB+ en FM-zenders, zonder storend geruis. Ook met een draagbare DAB+ radio met USB geniet je overal van je favoriete muziek. Ook leuk om je gasten op een feestje muziek te laten horen die zij zelf leuk vinden.

Wat moet je in overweging nemen bij de aankoop van een draagbare digitale radio?

Wil je een draagbare DAB radio kopen maar weet je niet goed waarop je dient te letten? Er zijn verschillende factoren om in overweging te nemen. Zo zijn er verschillen in het type accu en de tijd die nodig is om op te laden. Wanneer je je digitale radio overal naartoe wilt nemen, speelt ook de afspeelduur een belangrijke rol. Daarnaast zijn er ook functies als USB, cd-speler en bluetooth. Ook qua kleuren heb je verschillende opties. Zo is een draagbare radio DAB+ bluetooth zwart van JBL een topper. Die is makkelijk overal mee naartoe te nemen en levert superprestaties. Maar ook Sony heeft mooie en goed presterende DAB radio's.

Wil je voortaan overal van je favoriete muziek genieten? Of digitaal sportwedstrijden volgen? Ontdek hier de beste draagbare DAB+ radio met accu voor jou.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.