CD-spelers

Heb je een stapel cd's liggen die je graag weer eens af zou willen spelen? Voor de echte HiFi-liefhebber gaat er niks boven het geluid van de cd-speler. De geluidskwaliteit van cd's komt door een cd-speler echt tot zijn recht. Vooral de Super Audio CD-spelers van merken als Sony, Yamaha en Onkyo bieden superieur geluid.

2 resultaten
aanbevolen

2 resultaten

CD Spelers

Cd spelers kunnen gemakkelijk worden aangesloten aan je hifi-installatie. Ze maken het mogelijk om muziek in hogere kwaliteit te beluisteren dan met de streaming services die er tegenwoordig zijn mogelijk is. Bekijk ons assortiment cd-spelers met merken als Philips en Onkyo.

Opties

Moderne cd-spelers hebben veel meer opties dan vroeger, kijk in de beschrijving van de cd-speler welke van toepassing zijn. Sommige hebben usb ingangen zodat je ook digitaal muziek kunt afspelen. Of een hoofdtelefoon ingang waarmee je ook muziek via je smartphone, tablet of laptop kunt afspelen. Hiernaast is het ook mogelijk om radio, bluetooth en streaming apps te gebruiken.

Bestanden

De meeste dc spelers ondersteunen bepaalde muziekbestanden wel en anderen niet. De meest voorkomende muziekbestand zijn Mp3, Wav, Flac, AIFF en WMA. Kijk altijd even of de cd’s die je wilt afspelen wel de goede bestandsvorm bevatten.

Service van wehkamp

Betaal zoals jij wil, vooraf, achteraf of gespreid, het is allemaal mogelijk. Bestel je cd speler voor 23:59 en in de meeste gevallen heb je hem de dag erna in huis! Is de aankoop toch niet helemaal naar wens, dan kun je deze altijd binnen de retourtermijn gratis retourneren.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.