JBL bluetooth speakers

4 resultaten
nieuwste collectie

4 resultaten

In onze webshop: de JBL bluetooth speaker

Van koptelefoons en geluidsapparatuur tot oortjes of een portable JBL bluetooth speaker met radio, in onze webshop koop je je JBL apparatuur. Wij zijn er trots op dat wij de veelgeprezen speakers en accessoires van dit topmerk verkopen. Kies je voor de aankoop van een JBL bluetooth speaker in onze webshop? Dan mag je een uitstekende service en een goede fabrieksgarantie verwachten. We maken het je graag makkelijk en bieden verschillende betalingsmogelijkheden voor je aankopen in onze shop. Vooruitbetaling, in gedeelten betalen of achteraf betalen na de ontvangst van je speaker? Dat is bij ons geen probleem.

De bijzondere extra's van de speakers van JBL

Wanneer je het geluid van je telefoon of televisie mooi wilt laten uitkomen met een uitstekende speaker, dan kies je voor een speaker van JBL. Zelfs de kleinere speakers van dit merk bieden een verrassend professionele weergave van het geluid dat je via een bluetooth verbinding naar de speaker stuurt. Ben je op zoek naar de JBL bluetooth speaker Camo? Of een extra kleine speaker voor in je tas? Je ontdekt ze in onze webshop.

De Boombox 2 is het paradepaardje van onze collectie JBL speakers. Deze speaker is de perfecte dj voor je feestje, barbecue of kampeertrip en is ook in huis op zijn plaats. Dit is de krachtigste full bass waterdichte luidspreker die maar liefst 24 uur doorgaat op een volle accu. Ook de JBL Partybox bluetooth speaker is een ideale keuze voor een party in de buitenlucht!

Toppers van JBL in onze shop

Of wat denk je van de JBL Xtreme 2 bluetooth speaker? De robuuste vormgeving en de ruisonderdrukking maken deze speaker tot een topper om onderweg mee te nemen of om te gebruiken voor vergaderen op afstand. Tip: ben je op zoek naar een betaalbare speaker die je makkelijk meeneemt? De JBL Flip 5 bluetooth speaker en de populaire JBL bluetooth speaker Camo (met een trendy camouflage print) staan in onze shop voor je klaar!

Jouw perfecte speaker kiezen

In ons uitgebreide assortiment speakers van JBL vind je een veelzijdige collectie speakers die werken met een True bluetooth verbinding. Met deze techniek kun je rekenen op een uitstekende verbinding zonder ergerlijke storingen of uitval van het geluid. JBL maakt betrouwbare speakers (zoals de JBL charge 4 bluetooth speaker) die je makkelijk in je tas steekt en op kantoor gebruikt voor meetings of om jouw eigen muziek af te spelen terwijl je werkt.

Profiteer van onze JBL bluetooth speaker aanbieding

Bestel jouw JBL bluetooth speaker online en ontdek de actuele JBL speaker aanbieding in onze webshop. Hiermee bespaar je flink op de aankoopprijs van je nieuwe favoriete speaker. Bestel je nieuwe JBL wifi speakers of bluetooth speakers in onze webshop en laat je aankoop snel op het gewenste adres afleveren. Met verschillende opties om je aankoop te betalen en een uitstekende service shop je bij ons onbezorgd. We bieden een goede garantie op de JBL speakers of speakerstands!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.