Autoradio's

Ben je op zoek naar een autoradio om altijd en overal naar jouw favoriete radioprogramma's en muziek te kunnen luisteren? Wij bieden jou een ruim aanbod autoradio's aan van merken zoals Pioneer, Kenwood, JVC en Caliber. Zo geniet jij altijd van de beste kwaliteit tijdens het auto rijden!

15 resultaten
nieuwste collectie

15 resultaten

Autoradio’s

In de file, op de snelweg of op de nationale wegen het maakt niet uit waar je rijdt als je maar muziek bij je hebt. Een autoradio zorgt dat jij je niet gaat vervelen achter het stuur of zelfs wakker blijft bij lange ritten. Er zijn verschillende soorten autoradio’s verkrijgbaar die allemaal verschillende opties hebben. Bekijk het assortiment met merken als Pioneer, Kenwood, JVC en Caliber.

Dab+ autoradio

Op het moment dat je een autoradio hebt aangeschaft dan is het handig om je favoriete zender in te stellen zodat je tijdens het rijden niet hoeft te zoeken. Een Dab+ autoradio vindt niet alleen de meeste zenders maar maakt het ook heel gemakkelijk door niet te zoeken op frequenties maar op naam. De geluidskwaliteit is veel beter, je hebt geen last meer van ruis en storingen.

Muziekingangen

Naast het gewone radio luisteren is het ook mogelijk om zelf muziek op te zetten in je auto. Dit kan op meerdere manieren. Allereerst is het mogelijk om via bluetooth of een aux-kabel muziek af te spelen door middel van je smartphone. Daarnaast kun je ook een cd in je radio stoppen. Ook een Usb-stick kan in een autoradio maar dan moet je er wel zelf eerst muziek op zetten.

Heb je geen zin om zowel een losse autoradio als een navigatiesysteem te kopen? Bij sommige luxe autoradio’s zit een ingebouwd navigatiesysteem dat je heel gemakkelijk kunt uitklappen en bedienen via een touchscreen. Dit touchscreen kan overigens meestal ook gebruikt worden om op af te lezen wat voor nummer of radiozender je aan het luisteren bent.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.