ATAG HG7592EBA inbouw gaskookplaat, Zwart
 • Uitverkocht

  ATAGHG7592EBA inbouw gaskookplaat

  552.-479.-je bespaart 73.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  ATAG HG7592EBA inbouw gaskookplaat

  Deze ATAG HG7592EBA inbouw gaskookplaat is uitgevoerd met een geëmailleerde grafiet vangschaal. Deze gaskookplaat is voorzien van energiezuinige A+ branders. Die zijn bijzonder efficiënt en buitengewoon krachtig. De branders hebben bovendien een groot regelbereik. Met een minimum van 0,27 kW is zéér zacht sudderen heel goed mogelijk. Deze 75 cm kookplaat heeft 5 gasbranders waaronder 1 supervario wokbrander van maar liefst 27- 4600 watt en een 1 sterkbrander van 3000 watt. De inbouw is realiseerbaar in een standaard nismaat van 49x56 cm, ideaal voor vervanging van je huidige kookplaat dus. De bediening d.m.v. draaiknoppen is middenvoor geplaatst en voorzien van geïntegreerde vonkontsteking. En dankzij een grote branderafstand (22 cm voor-achter, hart-op-hart) is er meer ruimte voor de pannen. Verder voorzien van 3 matzwart geëmailleerde, gietijzeren pandragers. Uiteraard voorzien van thermo-elektrische beveiliging: geen vlam, geen gas!

  Supervario-wokbrander en A+ branders
  Deze Supervario wokbrander heeft maar liefst 4,6 kW vermogen, waarmee je heerlijke wokgerechten kunt bereiden. De vlammen van de brander worden door de speciale vormgeving naar boven gericht. Daardoor wordt de hitte optimaal overgedragen op de pan. Zachtjes sudderen kan op deze brander trouwens ook, met een zéér lage sudderstand van 0,2 kW. De precisiebrander is gemaakt van duurzaam professioneel messing. Verder is de gaskookplaat voorzien van energiezuinige A+ branders. Die zijn bijzonder efficiënt en buitengewoon krachtig. De branders hebben bovendien een groot regelbereik. Met een minimum van 0,27 kW is zéér zacht sudderen heel goed mogelijk.

  5 jaar fabrieksgarantie
  Op alle inbouwapparaten krijg je maar liefst 5 jaar garantie van ATAG. Je ontvangt dan ook de 2 jaar volledige basisgarantie, 3 jaar extra garantie; waarbij ATAG de kosten voor materiaal, onderdelen en arbeidsloon volledig voor haar rekening neemt. Je betaalt dan alleen de voorrijkosten. Om de 5 garantie te ontvangen, dien je de nieuwe ATAG apparaten binnen 30 dagen na aankoop te registreren. Dit kan via de speciale servicewebsite www.atagservice.nl

  - Uitvoering: geëmailleerde grafiet vangschaal
  - Energiesoort: gas
  - Geïntegreerde vonkontsteking in regelknop (druk in en draai)
  - Geëmailleerde gietijzeren pannendragers
  - Aantal gasbranders 5
  - Vermogen kookzone 1: 27-4600 watt (links) vario wokbrander
  - Vermogen kookzone 2: 36-2000 watt (middenvoor)
  - Vermogen kookzone 3: 36-2000 watt middenachter)
  - Vermogen kookzone 4: 49-3000 watt (rechtsvoor) sterkbrander
  - Vermogen kookzone 5: 027-1000 watt (rechtsachter) sudderbrander
  - Thermokoppel: ja

  Afmeting en gewicht
  - Inbouwmaten (bxd): 56x49 cm
  - Afmeting (hxbxd): 4.8.x75x56 cm
  - Gewicht: 14 kg
  lees meer

  Specificaties

  Garantie