Asus Zenbook Flip 13 UX362FA-EL046T 13.3 inch Full HD laptop, N.v.t.

  AsusZenbook Flip 13 UX362FA-EL046T 13.3 inch Full HD laptop

  1299.-
  nog 1 op voorraad
  vandaag besteld, woensdag in huis

  Asus Zenbook Flip 13 UX362FA-EL046T 13.3 inch Full HD laptop

  Asus 2-in-1 laptop UX362FA-EL090T 512 GB SSD
  De ZenBook Flip 13 is de ideale combinatie van veelzijdigheid en mobiliteit. Het randloze NanoEdge-ontwerp zorgt ervoor dat de Zenbook bijna 10% kleiner is dan zijn voorganger. Het scherm/behuizing ratio van deze laptop is 90/10, dit komt door de ultradunne bezels aan alle vier de zijden. Verder heeft de Zenbook Flip 13 een 360 graden draaibare Ergolift-scharnier, beschikt hij over de nieuwste Intel® Core processors, actieve stylus ondersteuning en het innovatieve Numberpad4-touchpad. Dit alles maakt de Flip 13 veelzijdig, krachtig en uiterst draagbaar.

  Kleinere bezel, kleinere laptop
  De ZenBook Flip 13 is voorzien van een aan vier zijden randloos NanoEdge-scherm met een wereldwijd leidende scherm/behuizing ratio van 90/10. Dit zorgt niet alleen voor verbluffend mooie beelden, maar maakt het dankzij de ultracompacte afmetingen ook kleiner dan ooit tevoren - en gemakkelijker om overal mee naartoe te nemen!

  Uniek 360 graden ErgoLift-scharnier
  Door het 360 graden draaibare Ergolift-scharnier wordt de Zenbook Flip 13 in elke hoek stevig op zijn plaats gehouden. Wanneer het scharnier boven de 135 graden wordt gedraaid zal het toetsenbord automatisch meedraaien voor het optimale gemak. Het Ergo-lift scharnier is extreem getest om te garanderen dat het scharnier alle vormen van draaien aankan.

  NumberPad: het touchpad opnieuw uitgevonden
  De Zenbook Flip 13 komt met een vernieuwd touchpad, het NumberPad4. Dit is een innovatie oplossing voor het gebrek aan ruimte voor een numeriek toetsenbord op kleine laptops. Het NumberPad4 wordt geactiveerd als men lang op het Numberpad-pictogram drukt. Het met glas bedekte touchpad zal dan transformeren tot een LED-verlicht toetsenbord met een vertrouwde indeling voor eenvoudige gegevensinvoer.
  lees meer

  Specificaties

  GarantieTouchscreenSSD-schijfBluetoothWifi