Asus Vivobook S532FL-BQ004T 15.6 inch Full HD laptop, Zilver

  AsusVivobook S532FL-BQ004T 15.6 inch Full HD laptop

  999.-
  nog 1 op voorraad
  vandaag besteld, vrijdag in huis

  Asus Vivobook S532FL-BQ004T 15.6 inch Full HD laptop

  Asus laptop S532FL-BQ004T
  De Asus Vivobook S15 S532FL-BQ004T is met zijn speciale ontwerp een laptop die een nieuwe kijk geeft op laptopdesign en het gebruik ervan. Voorzien van de Asus ScreenPad 2.0 is de laptop de ideale combinatie van kracht, design en gebruiksgemak om je productiviteit omhoog te werken.

  De intelligente touchpad, geëvolueerd
  De Asus ScreenPad 2.0, het tweede touchscreen, biedt je een scala aan mogelijkheden. Met zijn smartphone achtige interface zorgt de ScreenPad 2.0 voor een multitasking-flow en kunnen projecten gemakkelijk opgezet, verdeeld en afgerond worden. De multitasking wordt ondersteund door verschillende Asus functies zoals de Quick-Key waarmee je sneltoetsen aan complexe processen kunt koppelen. Verder kan er gebruik gemaakt worden van de Handwriting functie, Doc Xpert, Slide Xpert en Sheet Xpert.

  Geef jezelf een lift
  Open de VivoBook S15 S532FL-BQ004T om een wereld van productiviteit en mogelijkheden te betreden. Het met precisie ontworpen ErgoLift-scharnier heeft een zijdezachte dubbele actie die het scherm onder elke hoek stevig vasthoudt en het toetsenbord een lichte kanteling van 3,5° geeft om elke keer weer een perfecte typepositie te geven.

  Verlicht de belasting
  VivoBook S15 is de ultra-draagbare laptop die jou niet te zwaar zal belasten. Ultradun en licht, steek hem gewoon in je boodschappentas of rugzak, en je bent er klaar voor! De Intel Core i7-8565U processor vergemakkelijkt het multitasken en zorgt dat je vloeiend tussen programma’s schakelt. De laptop is razendsnel opgestart dankzij 4 GB werkgeheugen en 256 GB opslagcapaciteit.
  lees meer

  Specificaties

  GarantieBluetoothWifi