Asus VivoBook D712DA-AU143T 17.3 inch Full HD laptop, Zilver

  AsusVivoBook D712DA-AU143T 17.3 inch Full HD laptop

  749.-
  nog 8 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Asus VivoBook D712DA-AU143T 17.3 inch Full HD laptop

  De VivoBook 17 is een perfecte combi tussen een laptop voor werk en ontspanning. Het scherm met dunne rand zorgt ervoor dat je er helemaal in op gaat. Aangedreven door een AMD Ryzen 7 processor kun je al je taken en projecten soepel afronden met de VivoBook 17.

  Geef jezelf een lift
  Open de VivoBook 17 voor een wereld vol productiviteit en mogelijkheden. Het met precisie ontworpen ErgoLift-scharnier biedt zeer vloeiende dubbele actie die het scherm stevig op zijn plek houdt onder elke hoek, en kantelt het toetsenbord iets om elke keer weer een perfecte typpositie te bieden.

  Kortere laadtijden, meer opslagruimte
  De VivoBook 17 heeft een ontwerp met dubbele opslag, dat jou zowel supersnelle dataprestaties als grote opslagcapaciteit biedt. Installeer apps op de SSD voor supersnelle respons- en applaadtijden en gebruik de HDD voor het opslaan van grote bestanden zoals films, muziekbibliotheken en fotoalbums. Je krijgt het beste van twee werelden, met SSD-achtige prestatieniveaus en de grote opslagruimte die wordt geboden door een traditionele harde schijf.

  Precies jouw type
  Het full-size verlichte toetsenbord op de VivoBook 17 is perfect voor het werken in schemerige omgevingen. De robuuste, uit één stuk bestaande constructie, de ergonomisch ontworpen toetskapjes, de 1,4 mm toetsindrukafstand en de kanteling die het ErgoLift-scharnier biedt zorgen samen voor een comfortabele ervaring tijdens het typen. De toetsen zijn goed voor meer dan 10 miljoen toetsaanslagen, zodat u zich nooit zorgen hoeft te maken over de duurzaamheid!

  Verbindingsmogelijkheden
  De VivoBook 17 is uitgerust met de omkeerbare USB Type-C (USB-C) poort, die met zijn 'elke manier is goed' ontwerp het aansluiten van apparaten zo gemakkelijk mogelijk maakt. Het levert bovendien gegevensoverdrachtssnelheden die tot 10x sneller5 zijn dan oudere USB 2.0-verbindingen! Ook zijn er USB 3.1 Gen 1 en USB 2.0 poorten, een HDMI-uitgang en een microSD-kaartlezer - voor het gemakkelijk en probleemloos aansluiten van al jouw huidige randapparaten, beeldschermen en projectors.
  lees meer

  Specificaties

  GarantieSSD-schijfBluetoothWifi