Asus UX481FL-HJ106T 14 inch Full HD laptop, Blauw
 • uitverkocht

  AsusUX481FL-HJ106T 14 inch Full HD laptop

  1618.011399.-je bespaart 219.01
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Asus UX481FL-HJ106T 14 inch Full HD laptop

  De laptop van morgen
  Breng uw creativiteit en productiviteit naar een hoger niveau met de baanbrekende ASUS ZenBook Duo! Ontworpen om u de ultieme voorsprong te geven op het gebied van efficiëntie in de workflow.  Het unieke ontwerp is voorzien van een ASUS ScreenPad™ Plus over de volle breedte die naadloos samenwerkt met het hoofddisplay. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om uw volledige creatieve kracht te benutten.

  Geef uw stijl weer
  De gloednieuwe Celestial Blue kleur haalt zijn inspiratie uit de toekomst en geeft ZenBook Duo een verfijnde sfeer van tijdloze innovatie. Zoals het zo'n revolutionair concept betaamt, is het ook versierd met een unieke asymmetrische versie van de iconische, op Zen geïnspireerde gesponnen metalen afwerking: een intrigerend designdetail dat de ZenBook Duo een totaal onmiskenbare identiteit geeft. Met het ErgoLift-scharnier, dat een kanteling van het toetsenbord van 5,5° biedt, geeft de ZenBook Duo je niet alleen een comfortabelere type-ervaring, maar worden ook de koeling en de audioprestaties verbeterd.

  Ervaar de ultieme productiviteit
  ASUS ScreenPad Plus geeft u een on-the-go computergebruik zoals u dat nog nooit eerder hebt meegemaakt. Het is een secundair touchscreen over de volle breedte dat naadloos samenwerkt met het 14-inch FHD-display, waardoor u eindeloos veel manieren hebt om uw workflow te optimaliseren en te personaliseren. Een reeks handige ingebouwde apps helpt uw productiviteit te verhogen. Met de Quick Key kunt u complexe toetsenbordvolgordes met één tik automatiseren en met Handwriting kunt u intuïtief tekst invoeren. Er zijn ook handige sneltoetsen zoals App Switcher, ViewMax en Task Swap voor intuïtieve interacties tussen het hoofdscherm en ScreenPad Plus. Met Taakgroep kunt u in de werkmodus vergrendelen door meerdere taken met één druk op de knop te openen. En nu kunt u apps of in-app toolbars naar ScreenPad Plus slepen om u meer ruimte te geven om op het hoofdscherm te werken, waar u ook bent.

  Perfecte ergonomie, voor stylus of toetsenbord
  Met ZenBook Duo en een actieve stylus kunt u uw creativiteit de vrije loop laten. ScreenPad™ Plus geeft u een uitstekend ergonomisch en stabiel platform om te schrijven of te tekenen. Maak aantekeningen, schets uw ideeën of doe nauwkeurige grafische bewerkingen op de meest intuïtieve manier ooit.

  Creatieve kracht
  Om u de ultieme prestaties te geven om uw creativiteit te stimuleren, wordt ZenBook Duo gevoed door maximaal een Intel® Core™ i7-processor, NVIDIA® GeForce® MX250 graphics en razendsnelle SSD-opslag.

  Krachtige computers
  ZenBook Duo is uitgerust met een krachtige Intel Core i7-processor. Met zijn multi-cores kan de ZenBook Duo gemakkelijk alle apps op je hoofdscherm en ScreenPad™ Plus verwerken, voor een supervloeiende cross-screen-workflow.

  Onderweg creëren
  De NVIDIA® GeForce® MX250 discrete grafische chip in ZenBook Duo laadt uw laptop op voor werk of spel. Het geeft je tot 3,5x snellere prestaties dan een geïntegreerde grafische chip voor foto- en videobewerkingstoepassingen, maar ook sneller en soepeler gamen. Met de ultradraagbare ZenBook Duo heeft u de ultieme kracht voor het maken van content onderweg binnen handbereik.

  90% beeld/lichaamsverhouding
  Het FHD NanoEdge display op de ZenBook Duo heeft een vierzijdig frameloos ontwerp om uw kijkervaring te upgraden, waardoor u meer scherm krijgt en minder afleiding!

  Handsfree inloggen met gezichtsontgrendeling
  Geniet van handsfree inloggen op uw laptop, met de infraroodcamera met Windows Hello kunt u in een oogopslag inloggen - zelfs in het donker!

  Ultrasnelle connectiviteit
  ZenBook Duo is voorzien van een volledige set hoogwaardige I/O-poorten, waardoor u dongle-vrije connectiviteit hebt, wat u ook doet, waar u ook bent. De nieuwste Intel Wi-Fi 6 met Gig+ (802.11ax) brengt draadloze snelheden naar een hoger niveau, voor supersnelle verbindingen met de wereld.

  De intelligente Alexa
  Thuis of onderweg kunt u Alexa vragen om muziek te spelen, het nieuws te lezen, vragen te beantwoorden en meer. Vraag het gewoon, en Alexa zal direct reageren.

  Audio afgestemd door Harman Kardon
  Het ASUS Golden Ear-team werkte samen met de gerenommeerde thuis- en auto-audiodeskundigen van Harman Kardon om de beste audio-ervaring te garanderen. Een op maat gemaakte mix van superieure hardware - inclusief slimme versterkertechnologie die een luider geluid levert zonder vervorming - en fijn afgestelde software geven u geluid als geen enkele andere laptop.
  lees meer

  Specificaties

  GarantieTouchscreenSSD-schijfBluetoothWifi