Asus Chromebook CT100PA-AW0009 32GB WiFi tablet, Grijs
 • betaal later

  AsusChromebook CT100PA-AW0009 32GB WiFi tablet

  349.-
  nog 8 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Asus Chromebook CT100PA-AW0009 32GB WiFi tablet

  Asus Chromebook Tablet CT100
  Een Tablet om mee te leren en om van te leren.
  Asus brengt je de Chromebook Tablet CT100, alles wat je nodig hebt voor school, thuis of op kantoor in een compacte tablet. Voorzien van een stylushouder en ergonomisch design is de tablet gemakkelijk overal mee naar toe te nemen. Het scherm is 9.7-inch wat je genoeg ruimte geeft voor het werken in programma’s en het schrijven van documenten.

  Sterk en duurzaam!
  De Asus CT100 is gebouwd om intensief gebruik gemakkelijk aan te kunnen, voor als de tablet perongeluk valt of bij grotere ongelukken. Alle vier de hoeken van de tablet zijn voorzien van een rubberen bumper en het scherm is verstevigd om tegen krassen en vieze vingers te kunnen.

  Klaar voor actie
  De Asus Chromebook Tablet CT100 is gebouwd om de Asus testen te doorstaan maar ook de MIL-STD-810G test van militair niveau. Dit zijn tests op gebied van extreme omstandigheden zoals grote hoogte, vrieskou en vochtigheid ook heeft de CT100 meerdere schok en vibratie testen doorstaan. Een steviger tablet is er niet.
   
  Gemakkelijk mee te nemen
  De Asus is geschikt voor binnen en buiten gebruik en kan door zijn compacte ontwerp gemakkelijjk overal mee naar toe genomen en gebruikt worden. Met een gewicht van 506 gram en een verstevigde grip is de CT100 de ideale reispartner.

  Comfortabel schrijven
  De tablet is voorzien van een WACOM EMR Pen in een speciale pennenhouder. Deze pen zorgt voor een fijne teken of schrijf ervaring. Ook hoef je de pen niet op te laden, hij doet het altijd.

  Zo mooi als de werkelijkheid
  Het 9.7-inch scherm met een resolutie van (2048 x 1536) zorgt ervoor dat alle beelden met uitzonderlijk detail worden afgespeeld.

  Ontdek nieuwe werelden
  De Chromebook Tablet maakt gebruik van Google Expeditions AR2 en een hoge resolutie achtercamera. Met AR kan de virtuele wereld gecombineerd worden met de realiteit voor leer en lesgeef doeleinden.

  Werk efficiënter met Chromebook
  Dankzij het effectieve Chromebook besturingssysteem werk je slimmer en wordt je productiviteit verhoogd. Met de vele speciaal ontworpen apps en Chrome extensies open je nieuwe deuren voor leren en creativiteit.

  De hele dag door betrouwbaar
  De CT100 beschikt over een sterke batterij met wel 9.5 uur per oplaadbeurt geeft de Chromebook Tablet je een volledige werk- of schooldag zonder angst voor een lege batterij.
  lees meer

  Specificaties

  Bluetooth

  bekijk meer van Asus