Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

 
Asterix-en de helden/contra Caesar (DVD)
 • Uitverkocht

  Asterix-en de helden/contra Caesar (DVD)

  8.99
  uitverkocht

  mail mij als dit product weer beschikbaar is

  Asterix-en de helden/contra Caesar (DVD)

  Asterix en de Helden (1967)
  Zo’n vijftig jaar vóór Christus was héél Gallië bezet door de Romeinen. Echter, één kleine nederzetting bleef moedig weerstand bieden aan zijn overweldigers. Caesar voelt zich belachelijk gemaakt en gekleineerd. Hij weigert toe te geven als zijn onderdanen hem proberen te overtuigen dat alleen een wonder hen nog kan helpen. Caesar wil niet buigen voor de Galliërs. Hij rekent niet op de toverdrank van de druïde Panoramix. De drank die bovenmenselijke krachten geeft aan Asterix en Obelix.

  Asterix contra Caesar (1985)
  Als blijkt dat Walhalla en Tragicomix in handen van de Romeinen zijn gevallen, zetten Asterix en Obelix onverschrokken de achtervolging in. Na allerlei avontuurlijke omzwervingen komen zij bij het Colosseum in Rome. Daar zullen Walhalla en Tragicomix ter gelegenheid van Caesars feest voor de leeuwen geworpen worden, tenminste als Asterix en Obelix niet op tijd komen. Zij komen echter wel op tijd en brengen het Colosseum de schade toe, die tot op de dag van vandaag nog niet hersteld is.

  Specificaties

  GenreFamilie
  SubgenreAnimatie
  Speelduur158
  LeeftijdNiet schadelijk/Alle leeftijden
  OndertitelingNederlands
  GeluidDolby Digital 2.0
  Beeld4:3
  bekijk alle Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand