Asterix & Obelix - XXL 2 (Collector edition) (PlayStation 4)

  Asterix & Obelix - XXL 2 (Collector edition) (PlayStation 4)

  84.9994.99je bespaart 10.-
  vandaag besteld, dinsdag in huisverzending door onze partner

  Asterix & Obelix - XXL 2 (Collector edition) (PlayStation 4)

  Waar is Panoramix gebleven? De druide met de lange baard is verdwenen nadat hij de zijnen heeft verraden in opdracht van Julius Caesar!
  Voorbereiding tot de strijd in het Gallische dorp! Ze moeten de waarheid ontdekken! Asterix + Obelix, altijd klaar om op de vuist te gaan, worden door hun stamhoofd Heroix op missie naar Rome gestuurd.
  Wanneer zij daar aankomen ontdekken zij er een pretpark, Las Vegum, wordt gebouwd in naam de beroemde Romeinse keizer. Met welk doel? Wat verbergt Panoramix?
  Waag je in Las Vegum met de onafscheidelijke Asterix + Obelix, uiteraard is ook hun trouwe maatje Idefix van de partij om het op te nemen tegen de legendarische Romeinse legers. En hij is niet je enige bondgenoot, want de niet te evenaren toverdrank is nog steeds en altijd weer je beste hulpmiddel tegen de Romeinen. Wissel af tussen de slimme Asterix en de buitengewone kracht van Obelix om je te ontdoen van de hordes Romeinen, raadsels op te lossen en de vele beproevingen die je te wachten staan tegemoet te treden.

  Kenmerken:
  - Wissel af tussen de slimme Asterix en de krachtige Obelix.
  - Ontdek een avontuur boordevol actie, humor en grappige verwijzingen.
  - Los raadsels op en ontdek wat er gaande is in Las Vegum.
  lees meer

  Specificaties