Assassins creed - Valhalla - Dawn of Ragnarök uitbreiding (Code in a Box) (PlayStation 4)
 • uitverkocht

  Assassins creed - Valhalla - Dawn of Ragnarök uitbreiding (Code in a Box) (PlayStation 4)

  27.99je bespaart 14.-
  41.99adviesprijs
  Uitverkocht

  Mail mij als mijn maat weer beschikbaar is

  Assassins creed - Valhalla - Dawn of Ragnarök uitbreiding (Code in a Box) (PlayStation 4)

  Let op: Dit is een 'Code in a box' versie. De basis game is NIET inbegrepen en WEL vereist om deze uitbreiding te kunnen spelen!!

  In Dawn of Ragnarök moet Eivor het lot omarmen als Odin, de Noorse God van strijd en wijsheid. Het dwergenrijk Svartalfheim brokkelt af en te midden van de chaos is Odins geliefde zoon Baldr gevangengenomen door de onverslaanbare vuurreus Surtr. In deze uitbreiding ondekken spelers nieuwe goddelijke krachten terwijl ze hun legendarische Vikingsaga voortzetten door te beginnen aan een wanhopige reddingsactie in een mythologische wereld vol tegenstrijdigheden.

  Kenmerken:
  - Gebruik de krachten van een God: Gebruik ongelooflijke, bovenaardse krachten. Absorbeer nieuwe vaardigheden van degenen die je hebt verslagen en gebruik die om je tegenstanders onschadelijk te maken. Verander in een raaf en voer spectaculaire sluipmoorden uit of laat je verslagen vijanden herrijzen om aan jouw zijde te vechten. Verander je huid in magma om jezelf te beschermen, verrijk je wapen met ijs om allesverwoestende klappen uit te delen en nog veel meer.
  - Resi door de Noordse mythologie: Geconfronteerd met visioenen van een nieuwe bedreiging moet Eivor het lot omarmen als Odin en het mythische dwergenrijk Svartalfheim betreden, een prachtige maar vijandige wereld die door indringers binnengevallen wordt. Stort je in een gevaarlijke nieuwe wereld uit de Noordse mythen, vol ondergrondse smederijen en torenhoge gouden pieken, en omarm je lot als Noordse god.
  - Vecht tegen nieuwe vijanden van ijs en vuur: Neem het op tegen Jotnars, vijanden van ijs uit Jotunheim, en Muspels, nieuwe vijanden van vuur uit Muspelheim. Ga de strijd aan met verschillende vijandelijke archetypen, infiltreer hun bolwerken en gebruik hun eigen krachten tegen hen terwijl je sterker wordt. Aan het hoofd van dit leger staat Surtr, een onverslaanbare vuurreus en de grootste vijand die Odin ooit heeft ontmoet.
  - Beleef de persoonlijke saga van Odin: Ga als Odin op een wanhopige missie om je zoon Baldr te redden uit de klauwen van een gruwelijke vijand. Gebruik al je vaardigheden om in vijandig gebied te infiltreren, dwergenbondgenoten te vinden en wraak te nemen op de ontvoerders van Baldr. Odin zal niet alleen zijn eigen lot, maar ook de zekere ondergang van Ragnarök onder ogen moeten zien.
  lees meer

  Specificaties

  GenreAdventure & RPG
  SubgenreAdventure & RPG
  PlatformSony PlayStation 4
  EAN3307216234395
  artikelnummer16886454

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.