Assassins creed 3 & Liberation remastered (PlayStation 4)

  Assassins creed 3 & Liberation remastered (PlayStation 4)

  39.99
  41.99adviesprijs

  Assassins creed 3 & Liberation remastered (PlayStation 4)

  Het is het jaar 1775. De Amerikaanse koloniën staan op het punt in opstand te komen. Jij bent Connor, een huurmoordenaar die gezworen heeft de vrijheid van zijn volk en land te waarborgen. Om dat te kunnen doen moet je op je vijanden jagen in een verbazingwekkend grote, open en realistische wereld. Je gebruikt je dodelijke vaardigheden in een gewelddadig avontuur dat je van chaotische steden tot bloederige slagvelden in de Amerikaanse wildernis voert, en verder. Je ontmoet legendarische helden uit de Amerikaanse geschiedenis, en samen met hen beraam je plannen om iedereen uit te schakelen die de vrijheid in de weg staat.
  In Assassin's Creed III Remastered ben jij Connor, de krijgerzoon van een Indiaanse moeder en Britse vader. Terwijl een bloederige revolutie nadert, wordt je stam bedreigd door een machtige groep die de Amerikaanse Revolutie wil stoppen en de dertien koloniën wil beheren. Na de vernietiging van je dorp besluit je je leven te wijden aan het behoud van vrijheid, en begin je aan een queeste van tientallen jaren.
  Assassin's Creed III Remastered bevat Assassin's Creed Liberation Remastered wat het onvergetelijke verhaal vertelt over hoe Aveline wordt meegevoerd van de drukke straten van New Orleans naar voodoomoerassen en eeuwenoude Mayaruïnes.
  Plus ook alle afzonderlijke DLC's van de originele game “Benedict Arnold-missies”, “Hidden Secrets” en “Tyranny of King Washington”.

  Belangrijkste kenmerken:
  - Textures met hogere resoluties.
  - Nieuwe personagemodellen.
  - Nieuw licht-renderingsysteem: Physically Based Rendering.
  - Drukkere menigtes, omgevingen en visuele effecten.
  - Vecht voor de vrijheid tijdens de Amerikaanse Revolutie.

  Ervaar het Assassin's Creed-universum aan de vooravond van de Amerikaanse Revolutie. Speel als Connor, krijgerzoon van een Indiaanse moeder en Britse vader, en vecht voor de vrijheid van de natie.
  Uitgestrekte gevarieerde open wereld om te verkennen
  Tijdens Connors verhaal kun je unieke locaties verkennen:
  - Boston.
  - New York.
  - Het grensgebied.
  - Epische zeemissies.

  Assassin's Creed III Remastered bevat
  Alle afzonderlijke DLC's:
  - Benedict Arnold-missies: Een set van vier herinneringen waarin de Assassin Connor probeert Benedict Arnolds plan openbaar te maken om West Point over te dragen aan het Britse leger.
  - Hidden Secrets-pakket: 3 missies die je meevoeren van de verloren Mayaruïnes naar de volle zee voor een extra uur aan gameplay. Elk succes wordt beloond met een wapen! Ook ontvangen spelers 2 singleplayer-skins, inclusief het originele uniform van de kapitein van de Aquila en de traditionele koloniale Assassin.
  - Tyranny of King Washington: Een verhaal in 3 delen over een alternatieve realiteit waarin George Washington gek wordt van zijn onbeperkte macht, en zijn presidentschap inruilt voor een bewind als tirannieke koning. In deze alternatieve wereld is en blijft Connor Ratonhnhakéton. Hij is nooit Assassin geworden en moet nieuwe beproevingen doorstaan om de vaardigheden te verwerven die hij nodig heeft om een bezeten Washington te verslaan en zijn land voorgoed te bevrijden.
  lees meer

  Specificaties

  GenreAdventure & RPG
  PlatformSony PlayStation 4
  EAN3307216120445
  artikelnummer16247460

  Reviews (1)

  algemene beoordeling
  (review)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.