Armani Si Fiori eau de parfum - 50 ml
 • -20%

  ArmaniSi Fiori eau de parfum - 50 ml

  103.-82.40je bespaart 20.60
  50
  met 1-2 dagen in huisverzending door onze partner

  Armani Si Fiori eau de parfum - 50 ml

  Sì Fiori is de bloem samenstelling van Giorgio Armani. De chypre néroli ontwikkelt een nieuwe olfactorische omgeving. Dankzij mandarijn en cassis extracten bevat Sì Fiori heldere en bruisende noten. De noten van vanille en witte musk ontwikkelen een van nature betoverende basis.

  Sì Fiori Eau de Parfum is eveneens verkrijgbaar in de tijdloze volledig gelakte flacon (een signatuur look sinds het energieke rood van Sì Passione) en heeft in dit geval een sprankelende, delicate zachtroze tint. Spelend met de tegenstrijdigheid tussen kracht en luchtigheid, combineert de flacon de transparantie van het glas – de diepzwarte intensiteit van de dop, en de nieuwe zachtroze gelakte flacon als een perfecte harmonie. De goudkleurige ring, een symbool van de eeuwigheid en de tijdloosheid, siert de hals, en weet de kracht van een ingetogen, en aantrekkelijke vrouwelijkheid te vangen.

  Sì is meer dan een geur. Het is een mindset. Idealistisch en resoluut bij elke beslissing, versterkt door elke handeling ter verrijking. De Sì-vrouw is bruisend door haar lef, haar liefde voor de vrijheid en het leven.
  lees meer

  Specificaties