Arlo Baby beveiligingscamera, Groen, wit

  ArloBaby beveiligingscamera

  249.-
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Arlo Baby beveiligingscamera

  Arlo Baby beveiligingscamera
  Met de Arlo Baby hoef je je baby nooit meer alleen te laten. Hoor je in de nacht een geluid, kun je vanuit je bed checken wat het is, met de speciale nachtzicht functie en HD-technologie wordt elk detail duidelijk. Via de Arlo app kun je ten allen tijden de camera checken en de beelden terugkijken.

  Geavanceerd nachtzicht
  Zie elke beweging die je baby maakt, zelfs in het donker. Bijna onzichtbare infrarode LED-lampjes zorgen voor een zorgeloze nachtrust van je baby.

  Slimme muziekspeler
  Laat je baby in slaap vallen met kalmerende slaapliedjes uit je eigen playlist. Je kunt zelfs je eigen stem opnemen en muziek bedienen vanaf je smartphone. Luister naar en praat tegen je baby, rechtstreeks vanaf je smartphone.

  Slim meerkleurig nachtlampje
  Kies de favoriet van je baby uit duizenden kleuren licht, pas helderheid en warmte aan, zonder een voet in de babykamer te zetten.

  Luchtsensoren
  Bewaak de luchtkwaliteit in de babykamer, waaronder temperatuur, vochtigheid en andere schadelijke stoffen (VOC’s). Ontvang een waarschuwing wanneer iets niet op het gewenste niveau is.

  Bewegings- en geluidswaarschuwingen
  Moet je echt opstaan van de bank of je bed en naar het wiegje lopen? Met Arlo bewegings- en geluidswaarschuwingen weet je het altijd.

  Waarschuwing huilende baby
  Niet alleen kan Arlo Baby je waarschuwen wanneer er geluid wordt waargenomen, maar het kan je ook laten weten of je baby huilt.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie