Ariel Allin1 Pods +Volledige Vezelbescherming wasmiddelcapsules - 99 wasbeurten
 • uitverkocht

  ArielAllin1 Pods +Volledige Vezelbescherming wasmiddelcapsules - 99 wasbeurten

  67.1733.58je bespaart 33.59
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Ariel Allin1 Pods +Volledige Vezelbescherming wasmiddelcapsules - 99 wasbeurten

  1. Reinigt 2. Verwijdert vlekken 3. Maakt kleding stralend 4. Frisse geur 5. Effectief bij 20 °C + Volledige vezelbescherming: Kleurbescherming, anti-pluis en anti-stretch

  Uitzonderlijke reinigingskracht in een kleine capsule. Het unieke ontwerp van de Ariel Allin1 Pods +Volledige Vezelbescherming wasmiddelcapsules met verschillende compartimenten houdt de ingrediënten stabiel en gescheiden totdat ze de was bereiken, waar ze een supergeconcentreerde reinigingskracht geven. De innovatieve laag van de Ariel wastabletten lost bij contact met water volledig op en geeft hun krachtige reinigingskracht vrij die een heleboel soorten vlekken bestrijdt. Zo krijg je het beste vloeibare wasmiddel van Ariel, met de juiste hoeveelheid wasmiddel. Gebruik samen met Lenor wasverzachters en Unstoppables, een geurbooster voor de was, voor extra zachtheid en frisheid.

  Voordelen en kenmerken
  • Uitzonderlijke reiniging in een kleine capsule
  • Zorgt extra voor je kleding
  • Geeft briljante resultaten, zelfs onder moeilijke omstandigheden
  • Uitstekende reiniging, zelfs op 20 °C
  • Gebruiksvriendelijk: doseren en uitgieten niet nodig  Waarschuwing! Contact met de ogen of de huid kan ersntig oogletsel of huidirritatie veroorzaken! Buiten bereik van kinderen houden.
  lees meer

  Specificaties