Ariel Allin1 Pods +Ultra 99 wasmiddelcapsules - 99 wasbeurten
 • uitverkocht

  ArielAllin1 Pods +Ultra 99 wasmiddelcapsules - 99 wasbeurten

  33.5867.17je bespaart 33.59
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Beautydeals

  Beautydeals

  Profiteer van korting op dit artikel. De korting is al verrekend in de hier getoonde prijzen. Deze prijzen zijn geldig t/m 19 april 2021.

  Ariel Allin1 Pods +Ultra 99 wasmiddelcapsules - 99 wasbeurten

  1. Reinigt 2. Verwijdert vlekken 3. Maakt kleding stralend 4. Frisse geur 5. Effectief bij 20 °C + Extra krachtig tegen vlekken

  Uitzonderlijke reinigingskracht in een kleine capsule. Het unieke ontwerp van de Ariel Allin1 Pods +Ultra wasmiddelcapsules met verschillende compartimenten houdt de ingrediënten stabiel en gescheiden totdat ze de was bereiken, waar ze een supergeconcentreerde reinigingskracht geven. De innovatieve laag van de Ariel wastabletten lost bij contact met water volledig op en geeft hun krachtige reinigingskracht vrij die een heleboel soorten vlekken bestrijdt. Zo krijg je het beste vloeibare wasmiddel van Ariel, met de juiste hoeveelheid wasmiddel. Gebruik samen met Lenor wasverzachters en Unstoppables, een geurbooster voor de was, voor extra zachtheid en frisheid.

  Voordelen en kenmerken
  • Uitzonderlijke reiniging in een kleine capsule
  • Maakt je kleding brandschoon, het topproduct van Ariel tegen hardnekkige vlekken
  • Geeft briljante resultaten, zelfs onder moeilijke omstandigheden
  • Uitstekende reiniging, zelfs op 20 °C
  • Gebruiksvriendelijk: doseren en uitgieten niet nodig  Waarschuwing! Contact met de ogen of de huid kan ersntig oogletsel of huidirritatie veroorzaken! Buiten bereik van kinderen houden.
  lees meer

  Specificaties