Apple WiFi 128 GB (Zilver) iPad Pro 11 inch (2020)
 • uitverkocht

  AppleWiFi 128 GB (Zilver) iPad Pro 11 inch (2020)

  700.-
  Zilver
  Uitverkocht

  Mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Apple WiFi 128 GB (Zilver) iPad Pro 11 inch (2020)

  De nieuwe Ipad Pro 11 Inch (2020) is uitgerust met pro-camera’s en wordt aangedreven door een sterke processor. Met zijn Liquid Retina-display worden kleuren en beelden realistisch weergegeven en reageert de Ipad vloeiend op alle aanrakingen.

  Procamera’s
  De Ipad is voorzien van geavanceerde camera’s, waaronder een groothoekcamera en een ultragroothoekcamera . Met deze camera’s maak je altijd de perfecte foto of video en in combinatie met de studiokwaliteit microfoons en speakers is het zelfs mogelijk om je eigen films te schieten met de Ipad.

  LiDARscanner
  LiDAR (Light Detection and Ranging) is een systeem waarmee afstand kan worden bepaald door te meten hoelang het duurt voordat licht een object bereikt en wordt teruggekaatst. Het is zo geavanceerd dat NASA het gebruikt voor de volgende landingsmissie naar Mars. En nu is het zo ontworpen dat het in de dunne en lichte iPad Pro past.
  De speciaal ontworpen LiDAR-scanner gebruikt een time of flight-meting om licht te meten dat vanop tot 5 meter afstand wordt teruggekaatst, zowel binnenshuis als buiten. Dit werkt op foton-niveau, gebeurt in nanosecondes en biedt een schat aan mogelijkheden voor augmented reality en meer.

  Augmented reality
  Op de nieuwe iPad Pro zijn AR-apps nog levensechter. AR-objecten staan direct op hun plek. Door middel van realistische object occlusion kunnen AR-objecten voor of achter voorwerpen in de echte wereld worden geplaatst. De verbeterde motion capture en people occlusion zijn nauwkeuriger dan ooit. En ontwikkelaars kunnen nog meer indrukwekkende AR‑ervaringen creëren.

  Schieten en bewerken
  Mede dankzij het professionele camera systeem is iPad Pro ongelofelijk veelzijdig. 4K-video’s opnemen, editen en delen doe je allemaal op hetzelfde device. Met de ultragroothoek camera leg je in én beeld de hele kamer vast, waarna je met Markeringen direct de inrichting kunt veranderen. Je kunt ook een document scannen, een handtekening of notities toevoegen met Apple Pencil, en het met één tikje
  terugsturen.

  A12Z Bionic
  Dankzij de A12Z Bionic-chip is iPad Pro sneller dan de meeste pc-laptops van vandaag. Je doet alles sneller en soepeler, of het nu alledaagse klusjes zijn of veeleisende grafische taken. En de 8-core grafische processor zorgt dat apps en games nog vloeiender en levensechter overkomen.Dankzij de A12Z Bionic-chip is iPad Pro sneller dan de meeste pc-laptops van vandaag. Je doet alles sneller en soepeler, of het nu alledaagse klusjes zijn of veeleisende grafische taken. En de 8-core grafische processor zorgt dat apps en games nog vloeiender en levensechter overkomen.
  lees meer

  Specificaties

  3G
  4G
  Netwerkverbindingwifi
  Beeldschermgrootte (inch)11
  Opslagcapaciteit (Gb)128
  KleurZilver
  samenstelling-
  bekijk alle specificaties
  Bluetooth

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.