Apple Watch SE GPS 44mm smartwatch

  Apple Watch SE GPS 44mm smartwatch

  329.-
  nog 1 op voorraad

  Apple Watch SE GPS 44mm smartwatch

  De Apple Watch SE beschikt over krachtige features om connected, actief, veilig en gezond te blijven. Geavanceerde sensoren houden precies bij hoeveel je beweegt en volgen je favoriete work‑outs op de voet. De Apple Watch SE heeft een Retina-display dat ruim 30 procent groter is dan het display van Series 3. En de S5 SiP met 64‑bit dual‑coreprocessor is tot twee keer sneller dan de S3 in Series 3. Zo doe je meer met meer.

  Motiveert maximaal
  Haal elke dag je persoonlijke doelen en sluit je activiteit-ringen. De Activiteit-ringen geven inzicht in hoe actief je op een dag bent aan de hand van drie meetwaarden: bewegen, trainen en staan. En met de Work‑out‑app kun je ook je tientallen work‑outs bijhouden, zoals nu ook pilates. Je kunt Apple Watch SE ook koppelen met bepaalde fitnessapparaten. Alles om jou verder te brengen. En luister naar muziek, podcasts en audioboeken vanaf je Watch voor extra motivatie.

  Hou je hartgezondheid in de gaten
  Check je hartslag wanneer je maar wilt met de Hartslag‑app. En krijg een waarschuwing bij een ongewoon hoge of lage hartslag, of bij een onregelmatig hartritme.

  Als een vis in het water
  Apple Watch SE is waterbestendig tot 50 meter. Neem dus lekker een duik en hou je baantjes bij in het zwembad, of je route in open water.

  Blijf in balans met Mindfulness
  De Mindfulness‑app helpt je de dagelijkse stress te verlichten, en zorgt dat je meer in het nu bent en mentaal klaar voor nieuwe uitdagingen. Bijvoorbeeld door een ademhalingsoefening te doen. Of gebruik een korte animatie om je te focussen op het vinden van je balans.

  Slaat alarm als je hulp nodig hebt
  Apple Watch kan detecteren als je hard gevallen bent en je dan automatisch met de hulpdiensten in contact brengen. En nu werkt valdetectie ook wanneer je de Work‑out‑app gebruikt. In een noodgeval kun je ook direct hulp inschakelen door gewoon de knop aan de zijkant ingedrukt te houden, zelfs wanneer je in een ander land bent.

  Waakt dag en nacht over je
  Met de Slaap‑app hou je met behulp van iPhone je slaappatroon bij. De app helpt je om een vaste slaaproutine te ontwikkelen, zodat je elke nacht opnieuw je uurtjes slaap haalt. En je kunt je slaappatroon bekijken om te checken hoe vaak je je slaapdoelen haalt.

  Swipe langs duizenden apps
  Download apps in de App Store zodat je nog meer met je Watch kunt doen. Ontdek apps voor vrijwel alles wat je leuk vindt, van surfen tot tennissen, maar ook handige apps voor onderweg. Veel van je favoriete iPhone-apps hebben ook een versie voor Apple Watch, zodat je nog meer kunt doen direct vanaf je pols.

  Kies een wijzerplaat waar je blij van wordt
  Je kunt kiezen uit tientallen wijzerplaten van Apple. Of je eigen wijzerplaat maken met allerlei handige functies. Hou je bijvoorbeeld van surfen, dan kun je in één oogopslag het getij, de watertemperatuur en de windsnelheid weergeven. Je kunt zelfs wijzerplaten delen met vrienden en familie in een mail of tekstbericht.

  Overige kenmerken
  Wallet voor instapkaarten, filmkaartjes en klantenkaarten.
  Siri voor al jouw vragen over bijvoorbeeld de route, het weer of om jouw muziek af te spelen.
  Zoek apparaten, personen of objecten.
  Cyclus bijhouden: hou je menstruatiecyclus bij, noteer of je veel of weinig last hebt en laat je volgende vruchtbare periode voorspellen.
  Woning bedienen: verlichting, de thermostaat en de garagedeur kun je allemaal met de smartwacht bedienen.
  Betaal snel en veilig met Apple Pay.
  Batterij die een hele dag meegaat en sneller op te laden is.
  lees meer

  Specificaties

  Versnellingsmeter
  GPS
  NFC connectiviteit
  BesturingssysteemiOS
  Kleur bandBeige
  Kleur behuizingZilver
  Materiaal bandFluoroelastomer
  bekijk alle specificaties
  GPSGarantieTouchscreen

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.