Apple Studio Display (Nano-textuur glas, kantelbaar)

  Apple Studio Display (Nano-textuur glas, kantelbaar)

  2029.99

  Apple Studio Display (Nano-textuur glas, kantelbaar)

  Kijk wat je allemaal kan.
  Mooie nieuwe vooruitzichten. Zodra je de grote en ronduit schitterende Studio Display aanzet, ben je om. Hij is dun, één en al scherm en zit boordevol fenomenale features. Dus wat je ook doet, op dit scherm komt alles tot leven in fantastische kleuren en spectaculaire details.

  12-MP ultragroothoekcamera met Middelpunt. 
  Studio Display bevat een uiterst geavanceerde camera met een 12-MP sensor en een beeldhoek van 122 graden. En dankzij Apple silicon kun je nu ook Middelpunt gebruiken, een primeur voor de Mac. Deze feature zorgt ervoor dat jij altijd midden in beeld bent, ook als je tijdens een videogesprek even heen en weer loopt. Komt er iemand bij, dan zoomt de camera uit. En gaat er iemand weer weg, dan zoomt de camera in. Het mooie is dat deze feature in alle gebruikelijke vergader-apps werkt.

  Energie voor je hele studio.
  Dankzij de drie USB-C-poorten kun je allerlei devices aansluiten, opladen of van stroom voorzien, zoals een externe schijf, netwerkdrive, toetsenbord, muis of je iPhone. Met één kabel sluit je je Mac aan op de Thunderbolt-poort van Studio Display. Via diezelfde poort kun je ook een compatibele Mac-notebook opladen. En heb je een 14-inch MacBook Pro, dan gaat dat laden extra snel.

  Voor Studio Display kun je kiezen uit twee verschillende standaarden en een montageadapter, dus er is altijd een optie die precies biedt wat je nodig hebt.
  lees meer

  Specificaties

  3D
  Beeldscherm vormVlak
  Beeldschermgrootte (inch)27
  Beeldschermresolutie (pixels)5120 x 2880
  Soort paneelRetina
  Beeldverhouding (pixels)16:9
  Touchscreen
  bekijk alle specificaties
  Garantie

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.