Apple Pencil stylus, Wit

  Apple Pencil stylus

  99.-

  Apple Pencil stylus

  De Apple Pencil is ideaal bij het gebruik van je iPad Pro wanneer je vinger niet precies genoeg is. De Pencil is een nieuwe, ingenieuze tool waarmee multi-touch nog veelzijdiger wordt. Je kunt het effect creëren dat jij wilt, zelfs tot in de pixel nauwkeurig. De Apple Pencil is zeer gebruiksvriendelijk. Het doet namelijk precies wat jij verwacht, dus je weet direct hoe het werkt. Of je het nu voor een schets, aquarel of bouwtekening gebruikt, de Pencil is voor elk tekendoel geschikt.
   
  Uitstekende reactiesnelheid
  De vertraging tussen het moment dat je begint met tekenen en het moment dat er iets op het scherm verschijnt, is nagenoeg nul. Op die manier kun je uiterst nauwkeurig werken op je iPad Pro. De iPad Pro herkent het verschil tussen je vinger en het gebruik van de Pencil. Hierdoor ontstaan er geen misverstanden en weet je iPad Pro direct wanneer je wilt tekenen met de Pencil.
   
  Sensoren
  In het slanke design van de Pencil zijn complexe, uiterst nauwkeurige druksensoren geïntegreerd. Deze sensoren registreren feilloos hoeveel druk je met de punt van de Apple Pencil uitoefent. Wanneer je harder duwt, krijg je een dikkere lijn en voor het fijne werk maak je een subtiele beweging. Daarnaast berekenen de twee hellingshoeksensoren in de punt van de Pencil de positie van je hand. Hierdoor weet de iPad Pro wanneer je een schaduw wilt tekenen. In feite werkt dit hetzelfde dan het tekenen van een schaduw met houtskool of een potlood.
   
  Batterij
  Volledig opgeladen is de Pencil goed voor 12 uren ontwerpen, bewerken, schetsen, krabbelen, schrijven en schrappen. Mocht de Pencil toch leeg raken terwijl je ergens mee bezig bent, dan kun je na 15 seconden laden in de iPad Pro weer een half uur tekenen. Dit doe je door de Pencil via de Lightning-connector aan te sluiten. Door een langere connector laad je de Pencil ook op terwijl je iPad Pro in de beschermhoes zit.

  Compatibel met:
  - iPad Air (3e generatie)
  - iPad (7e generatie)
  - iPad mini (5e generatie)
  - 10,5‑inch iPad Pro
  - 12,9-inch iPad Pro (2e generatie)
  - 12,9-inch iPad Pro (1e generatie)
  - 9,7-inch iPad Pro
  - iPad (6e generatie)
   
  lees meer

  Specificaties

  Type iPad accessoireStylus pen
  KleurWit
  Materiaal-
  MerkApple
  FabriekstypePencil
  Garantie2 jaar fabrieksgarantie
  EAN0888462313711
  bekijk alle specificaties
  Garantie

  Reviews (3)

  algemene beoordeling
  (3 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.