Apple MacBook Pro 13" Touch Bar (2019) 1.4 GHz i5 256 GB (Space Gray) 13.3 inch ()
 • Uitverkocht

  AppleMacBook Pro 13" Touch Bar (2019) 1.4 GHz i5 256 GB (Space Gray) 13.3 inch ()

  1699.-1399.-je bespaart 300.-
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Apple MacBook Pro 13" Touch Bar (2019) 1.4 GHz i5 256 GB (Space Gray) 13.3 inch ()

  De Apple MacBook Pro 13" Touch Bar (2019) 1.4 GHz i5 128 GB in de kleur Space Gray, kan dankzij de nieuwe quad-coreprocessor van de achtste generatie zelfs de zwaarste taken aan. Code compileren, 3D-modellen renderen, special effects toevoegen, meerdere lagen aanbrengen in je tracks of video coderen: je krijgt al je werk moeiteloos gedaan.
  Om grafische taken te boosten, is het 13-inch model voorzien van krachtige geïntegreerde graphics met 128 MB ingebed DRAM-geheugen. Dat is twee keer zoveel als de vorige generatie.
  Touch Bar
  De Touch Bar schakelt mee met programma's die je gebruikt en laat de bijpassende functietoetsen zien. Zo werk je bijvoorbeeld sneller in Photoshop doordat je via de Touch Bar je penselen kiest.

  Touch ID
  Geavanceerde beveiliging. Je vinger is je wachtwoord.
  Met Touch ID ontgrendel je je MacBook Pro razendsnel. Daarnaast heb je direct toegang tot systeeminstellingen en vergrendelde notities en kun je zelfs schakelen tussen gebruikers.

  Apple T2 Security-chip
  Deze chip heeft een Secure Enclave-coprocessor die de basis vormt voor veilig opstarten en versleutelde opslag. In de chip zijn diverse controllers geïntegreerd, zoals de systeembeheercontroller, audiocontroller en SSD-controller. En dankzij de T2 Security-chip klinkt je MacBook Pro nog vertrouwder: ‘Hé Siri’ staat nu altijd voor je klaar om apps te openen, bestanden te zoeken, muziek af te spelen of je vragen te beantwoorden.

  SSD-opslag
  Met sequentiële leessnelheden tot 3,2 GB/s is de SSD van MacBook Pro razendsnel. Deze 13-inch MacBook Pro is er met een SSD van 256 GB. Meer dan genoeg ruimte om zelfs je zwaarste bestanden mee te nemen, zoals grote fotobibliotheken of videoprojecten. Opstarten, meerdere apps openen of enorme bestanden importeren: het gebeurt allemaal in een flits. Bovendien is alles direct automatisch versleuteld, dankzij de Apple T2 Security-chip.

  Thunderbolt 3
  Thunderbolt 3 is een geavanceerde universele poort die een ultrahoge bandbreedte combineert met de enorme veelzijdigheid van USB-C. De poort kan worden gebruikt voor gegevensoverdracht, opladen en video-uitvoer, en heeft een doorvoer van tot wel 40 Gb/s. Dat is twee keer zo snel als Thunderbolt 2.

  Display en audio
  Het Retina-display van de MacBook Pro is het beste ooit in een MacBook. Het heeft heldere led-achtergrondverlichting en een hoge contrastverhouding. Zo komen zwarte en witte tinten extra goed tot hun recht. Het display ondersteunt brede kleurweergave (P3) voor nog mooiere groene en rode tinten dan bij sRGB. En elke MacBook Pro heeft True Tone-technologie. De witbalans wordt automatisch afgestemd op de kleurtemperatuur van het omgevingslicht, zodat je een natuurlijker beeld krijgt. MacBook Pro geeft een dynamisch stereogeluid dat veel ruimtelijker klinkt en voelt dan zijn afmetingen doen vermoeden. Zo worden films meeslepender, en vult je muziek de hele ruimte. De drie microfoons vangen je stem van alle kanten nauwkeuriger op, zodat je luid en duidelijk overkomt als je belt via FaceTime, iets dicteert of Siri gebruikt.

  Toetsenbord en trackpad
  Het toetsenbord van MacBook Pro is voorzien van een vlindermechanisme. De toetsen zijn vier keer stabieler dan bij een traditioneel schaarmechanisme, zodat typen een stuk prettiger gaat. Elke MacBook Pro heeft nu een stiller toetsenbord. En op het grote Force Touch-trackpad hebben je vingers volop ruimte om te bewegen en klikken.

  Specificaties
  - Besturingssysteem: macOS
  - Processor frequentie: 1.4 GHz
  - 4 processorkernen
  - Intern geheugen: 8 GB
  - Resolutie: 2560 x1600 pixels
  - Quad HD
  - SSD capaciteit: 256 GB
  - On-board grafisch adapter model: Intel Iris Plus Graphics 645
  - Camera aan voorzijde
  - Wi-Fi
  - Bluetooth
  - Type : MUHP2N/A
  lees meer

  Specificaties

  SSD-schijfBluetoothWifiUSB-aansluiting