Apple Mac Studio M1 Ultra chip 20-core CPU | 48-core GPU, 1TB SSD, 1000

  Apple Mac Studio M1 Ultra chip 20-core CPU | 48-core GPU, 1TB SSD

  4629.-
  1000

  Apple Mac Studio M1 Ultra chip 20-core CPU | 48-core GPU, 1TB SSD

  M1 Ultra
  M1 Ultra bestaat uit twee M1 Max-chips. Daardoor kun je dingen doen op een schaal die haast niet te bevatten is. Zoals complexe deeltjessimulaties uitvoeren of enorme 3D-omgevingen renderen, iets waar je voorheen niet eens aan hoefde te beginnen. En omdat M1 Ultra ook twee keer zoveel media engine-resources heeft, kun je tot maar liefst 18 streams 8K ProRes 422-video afspelen. Dat lukt je op geen enkele andere personal computer.

  Past perfect.
  Het onvoorstelbare vermogen en de ongekende efficiëntie van Apple silicon hebben een compleet nieuwe high-end desktop mogelijk gemaakt. Het uitgangspunt voor het design van Mac Studio was heel eenvoudig: een zo klein mogelijke behuizing waarin M1 Max of M1 Ultra ongehinderd z’n werk kan doen, zodat jij je volledig op je creativiteit kunt richten. Mac Studio past met gemak onder de meeste displays, dus al dat vermogen en al die poorten zijn altijd binnen handbereik.

  Geweldige connecties.
  Mac Studio heeft aan de voor- en de achterkant in totaal 12 supersnelle en goed bereikbare poorten, zodat jij de studio van je dromen kunt samenstellen. Aan de voorkant kun je bijvoorbeeld je camera, externe opslag en andere devices aansluiten. En aan de achterkant zitten de poorten waar je tot maar liefst vier Pro Display XDR’s en één 4K-tv kunt inpluggen, zodat je het grotere geheel ziet. Verder is er een mini-jack-aansluiting aanwezig die geschikt is voor een koptelefoon met een hoge impedantie, maar waar je ook versterkte speakers op kunt aansluiten.
  lees meer

  Specificaties

  MerkApple
  FabriekstypeMac Studio M1 Ultra chip 20-core CPU | 48-core GPU, 1TB SSD
  Beeldschermgrootte (inch)N.v.t.
  Type processorApple M
  Aantal processorkernen20
  Intern geheugen (Gb)64
  OpslagtypeSSD
  bekijk alle specificaties
  BluetoothWifi

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.