Apple iPhone 7 Plus 32GB Zwart, N.v.t.
 • Uitverkocht

  AppleiPhone 7 Plus 32GB Zwart

  599.-
  32GB
  N.v.t.
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Apple iPhone 7 Plus 32GB Zwart

  De iPhone 7 Plus van Apple is voorzien van een 5.5 inch Retina HD beeldscherm en draait op iOS 10 besturingssysteem. De telefoon beschikt over een A10 Fusion processor waarmee je tot 2x zo snel kunt werken als met de iPhone 6. Daarbij kan je tot wel 13 uur surfen op het internet, 21 uur lang bellen of 60 muziek luisteren zonder dat je je iPhone moet opladen. De iPhone 7 Plus heeft 32 GB geheugen en is niet uit te breiden met een Micro SD kaart, je kunt je bestanden overzetten naar de iCloud. De iCloud bewaart je materiaal en pusht dit draadloos door naar al je Apple apparaten. Voor het eerste heeft de iPhone stereospeakers, die 2x zoveel geluid produceren als een iPhone 6s, en een groter dynamisch bereik hebben. Of je nu muziek luistert, video’s kijkt of belt via de speaker, met iPhone 7 Plus kan het volume omhoog.

  Camera
  De iPhone 7 Plus heeft niet zomaar een compleet nieuw camerasysteem, maar is voorzien van 2 camera’s. Dezelfde 12 megapixel camera met groothoeklens werkt samen met een 12 megapixel camera met telelens. Je kunt dus scherper zoomen van verder weg. En door het nieuwe scherptediepte-effect zien portretten er beter uit. De FaceTime HD camera heeft niet alleen een hogere resolutie, maar legt ook meer kleuren vast. Is het licht niet optimaal? De Retina Flash zorgt ervoor dat de kleur is afgestemd op het omgevingslicht, voor meer natuurgetrouwe huidtinten.

  Gemaakt om tegen een spatje te kunnen
  De behuizing van iPhone 7 Plus is volledig herzien en daarmee is dit de eerste waterbestendige iPhone. Vloeistof morsen vormt dus een minder groot probleem. Net als stof.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  SimlockvrijTouchscreenWifiBluetoothGPS