Apple iPhone 12 Pro 256 GB (grafiet), Grafiet
 • uitverkocht

  AppleiPhone 12 Pro 256 GB (grafiet)

  1282.10
  Grafiet
  256
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Langere levertijd

  Langere levertijd

  Dit artikel is populair en niet altijd voorradig, hierdoor kan de levertijd oplopen. We doen er alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk bij je thuis te bezorgen.

  Apple iPhone 12 Pro 256 GB (grafiet)

  5G gaat Pro. De A14 Bionic geeft iedere andere smart-phone-chip het nakijken. Het pro-camera-systeem schiet nog mooiere beelden bij weinig licht. En Ceramic Shield beschermt vier keer beter bij een val. Ontdek wat deze Pro allemaal kan.

  iPhone kan meer met 5G
  5G op iPhone betekent sneller draadloos internet en betere prestaties op overbelaste netwerken. Download nu onderweg grote bestanden of stream films in HDR-kwaliteit. Zonder. Al. Die. Vertraging. En iPhone heeft meer 5G-banden dan welke smartphone ook, dus je hebt op meer plekken 5G. Daarnaast opent 5G een wereld aan mogelijkheden voor toekomstige apps.

  Keramisch kristal op nanoformaat
  Ceramic Shield ontstaat door glas samen te voegen met nanokeramische kristallen, die harder zijn dan de meeste metaalsoorten. Dat klinkt misschien eenvoudig, maar dat is het niet. Want keramisch materiaal is niet doorzichtig. Door heel nauwkeurig het type kristallen en de mate van kristalliniteit te kiezen, is Apple erin geslaagd een unieke combinatie te ontwikkelen met de hardheid van keramiek en de transparantie van glas. Het is aan deze doorbraak te danken dat Ceramic Shield zo geschikt is voor het display. Het wordt nu voor het eerst in een smartphone gebruikt, en het is harder dan het glas van welke smartphone dan ook.

  Snelheid te top
  A14 Bionic is de snelste chip in een smartphone. En hij verlegt grenzen. Zo kan hij biljoenen bewerkingen uitvoeren in de Neural Engine. En kun jij video opnemen in Dolby Vision. Dat kan niet eens met professionele filmcamera’s. A14 Bionic is superefficiënt, zodat je batterij lang meegaat. En hij is z’n tijd ver vooruit. Zowat alle technologie die ons te wachten staat, kan hij met gemak aan.

  LIDAR
  NASA gebruikt LiDAR-technologie voor zijn volgende missie naar Mars. iPhone 12 Pro meet met de LiDAR-scanner hoelang het duurt totdat licht door voorwerpen is teruggekaatst. Zo kan hij een dieptekaart maken van de ruimte waar je bent. Dit werkt dusdanig snel en nauwkeurig dat je met AR-apps je kamer zo omtovert in een levensecht regenwoud, of kunt bekijken hoe die nieuwe sneakers je staan.

  Geweldige camera
  De grotere iPhone haalt nog meer uit het pro-camera systeem. De sensor is 47 procent groter en ook de pixels zijn groter, zodat de groothoekcamera aanzienlijk meer licht kan vastleggen. De nieuwe OIS stabiliseert de sensor in plaats van de lens, zodat je ook zonder vaste hand scherpe beelden schiet. En met de nieuwe 65-mm telelens zoom je nog verder in op portretten

  HDR3
  Slimme HDR 3 brengt alle elementen op een foto in balans. Zo zie je de persoon en de bomen tot in detail, terwijl de lucht diep blauw blijft, ook al is het een stralend zonnige dag. Slimme HDR 3 gebruikt machine learning niet alleen voor gezichten, maar ook om de omgeving te herkennen en daarna zo nodig de scherpte, kleur en witbalans aan te passen. Ook in fel zonlicht slaagt de HDR 3 erin om de perfecte foto’s te maken.
  lees meer

  Specificaties

  SimlockvrijTouchscreenWifiBluetoothGPS