Apple iPad Pro 12,9 inch Wifi 512GB, Nee
 • Uitverkocht

  AppleiPad Pro 12,9 inch Wifi 512GB

  1299.-
  512
  Nee
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Apple iPad Pro 12,9 inch Wifi 512GB

  Met de nieuwe Apple iPad Pro 12,9 inch (2018) 512GB beschik je over een stijlvolle, krachtige tablet die je moeiteloos met je meeneemt, waar je ook naar toe gaat. Op het 12,9 inch Liquid Retina touchscreen worden kleuren schitterend weergegeven. Dankzij de A12X Bionic-chip is de iPad Pro sneller dan de meeste pc-laptops en krachtig genoeg voor de apps die je elke dag gebruikt. En zelfs voor professionele apps als Adobe Photoshop CC.

  Krachtige onderdelen
  Pad Pro heeft twee geweldige camera’s met Slimme HDR. Een 12‑MP camera voor schitterende foto’s, 4K‑video’s, het scannen van bestanden en AR. En een TrueDepth-camera voor selfies in Portretmodus, FaceTime, Animoji en Memoji.

  iPad Pro werkt met een toetsenbord voor de momenten dat je er een nodig hebt. 
  Met het grote schermtoetsenbord kun je een e‑mail beantwoorden of een artikel schrijven, en het werkt zelfs ook als een trackpad. En als je liever een gewoon fysiek toetsenbord gebruikt, kun je Smart Keyboard Folio aansluiten. Dat typt heel prettig, en beschermt tevens de voor‑ en achterkant.

  Al je bestanden op één centrale plek. 
  Met de Bestanden-app kun je alles overzichtelijk organiseren in iCloud Drive of bij clouddiensten van derden zoals Box of Dropbox. Of op je iPad Pro, hoe je maar wilt. Dus waar je ook bent, je bestanden zijn altijd binnen handbereik.

  Je gegevens en content zijn veilig. 
  iPad Pro beschikt namelijk over features als Face ID, de veiligste vorm van gezichtsherkenning op een tablet of computer. En over features als Slimme trackingpreventie in Safari, voor bescherming tegen websites die met je persoonlijke gegevens aan de haal gaan.
  lees meer

  Specificaties

  Bluetooth