iPad
Apple iPad mini Wi-Fi + Cellular 256 GB ( MUXE2NF/A) Goud

  AppleiPad mini Wi-Fi + Cellular 256 GB ( MUXE2NF/A) Goud

  749.-
  Goud
  256
  nog 7 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Apple iPad mini Wi-Fi + Cellular 256 GB ( MUXE2NF/A) Goud

  De Apple iPad mini Wi-Fi + Cellular 256 GB in de kleur goud kan heel wat meer dan zijn formaat doet vermoeden. En al die mogelijkheden passen gewoon in je hand. Hij is dunner en lichter dan ooit. Met de Touch ID-technologie op iPad mini met een 7,9 inch scherm wordt je vingerafdruk het ideale wachtwoord dat je niet eens hoeft te onthouden.  Eén keer aanraken is voldoende om je iPad te ontgrendelen en je persoonlijke gegevens te beschermen. Dankzij True Tone wordt de witbalans dynamisch aangepast, zodat afbeeldingen er in alle soorten licht levensecht uitzien.

  A12 Bionicchip
  De A12 Bionic‑chip met Neural Engine zorgt voor een nóg hoger niveau van kracht en intelligentie. Dankzij realtime machine learning kan de chip patronen herkennen, voorspellingen doen en leren door ervaring. Met al dit vermogen kun je apps als Adobe Photoshop CC gebruiken, augmented reality ervaren, of een game spelen met graphics waar je helemaal in opgaat.

  Camera’s
  Met de camera’s aan de voor- en achterkant van iPad mini maak je schitterende foto’s en video’s. Je kunt ook FaceTime-gesprekken voeren met je vrienden, documenten scannen en annoteren, of zelfs met augmented reality de nieuwe inrichting van je woonkamer bekijken. Dankzij een verbeterde sensor en grotere pixels levert die een nog beter beeld bij weinig licht. Het resultaat? Al je foto’s, filmpjes, videogesprekken én selfies zien er waanzinnig goed uit.
  lees meer

  Specificaties

  Bluetooth