Apple EarPods in-ear headset, Lightning
 • -12%

  AppleEarPods in-ear headset

  39.9534.95je bespaart 5.-
  16 reviews
  Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis

  Artikelomschrijving

  De witte Apple EarPods zijn oordopjes met een lightning connector. Super handig voor jouw aansluiting op de iPhone, iPad of iPod touch die iOS 10 of hoger ondersteunt en een lightning poort heeft. De oordopjes zijn hetzelfde als de originele Apple EarPods. Dankzij het slimme ontwerp zitten de oordopjes comfortabeler dan ronde earbud oordopjes. Via de controller in de kabel voer je handsfree telefoongesprekken, pas je het volume aan en blader je door de muziek.

  De bediening in de kabel is geoptimaliseerd voor Apple en werkt niet met Android devices.

  Specificaties

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.8(16 reviews)
  kenmerken
  • Geluidskwaliteit
   4.9
  • Verwachting
   5
  • Kwaliteit
   4.9
  • Vormgeving
   5
  • Gebruiksgemak
   5

  Goed artikel!

  Fijne oordopjes, goede muziek kwaliteit, goede prijs

  Super!

  Ik gebruik al jaren Apple oordoppen. Puur omdat ik andere merken niet fijn vind. Deze zijn fijn in gebruik, goeie volume, kwaliteit en de prijs is ook leuk!

  Prima

  De standaard Apple oortjes, ze doen het gewoon zoals ze moeten. Wel aan de dure kant voor wat je krijgt, maar het is ook Apple.

  Type aansluitplug: Mini-jack 3.5 mm

  super maar wel aan de dure kant

  Ik heb nou al een paar van deze oortjes gekocht bij mij gaan ze niet zo lang mee omdat ik erg ruig met mijn telefoon en oortjes omga maar ik heb vriendinnen die al 2 jaar met hetzelfde paar oortjes doet.

  Type aansluitplug: Mini-jack 3.5 mm

  super oordjes

  Ik heb de appel oordopjes nu al 1 weken en ben er heel erg blij mee. De bas werk goed, de volume is hard en het is perfect om mee te bellen als je bezig bent.

  Top oortjes!

  Afgelopen week mijn vorige paar kwijtgeraakt op school, dus met tegenzin weer nieuwe aangeschaft aangezien ze toch wel prijzig zijn... maar toch blij dat ik ze weer heb! Goede geluidskwaliteit en natuurlijk een van de enige oortjes die ik met mijn IPhone 7 kan gebruiken.

  2 mensen vonden dit nuttig

  Top

  Kwaliteit zoals gewend van apple en wehkamp. Mooi doosje..

  Type aansluitplug: Mini-jack 3.5 mm

  goed passende en lekker hippe heasdset

  dan hoor je er helemaal bij lekker hippe headset !!

  1 persoon vond dit nuttig

  Type aansluitplug: Mini-jack 3.5 mm

  Echt goed werkende oordopjes

  Ik heb de appel oordopjes nu al 2 weken en ben er heel erg blij mee. De bas werk goed, de volume is hard en het is perfect om mee te bellen als je bezig bent.

  Type aansluitplug: Mini-jack 3.5 mm

  Super goede bass

  Ik heb hiervoor neppe Apple earpods gekocht en nu ik deze weer heb kan ik het verschil duidelijk horen. Super goede bass (al helemaal voor oortjes) en zeker het geld waard!

  Type aansluitplug: Mini-jack 3.5 mm

  checktoegevoegd aan winkelmand

  kies categorie
  mijn wehkamp